Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a5821e9e437e83022dca0c7613543fc8.jpg
635afbe16277e1f36d0a1a22b7cc9b0e.jpg
Sticker ve anahtarlik çok yakışıklı oldu teşekkür ederim @dadaş34 @xure

16 cdf 48

Bugün seatımı bigüzel ic dış kendi ellerimle yikadim parlattim...yetmedi bide karnını doyurdum ....yetmedi birde gezmeye çıkardım sonra eve geldik iste daha ne olsun ama dimi:) :) :)

Kapaklar müthiş olmuş...ellerine sağlık valla...
Bende almak istesem nerde bulabilirim acaba nette falan varmi???
Nette çok aradım çok marka için var ama seat yok bursada 2 adet bulabildim ama sipariş verdim gelecek inşallah gelince burdan bildirim

16 cdf 48

litvanyadan paketim ulaştı.ebaydan almış oldugum osram all season %30 daha ii aydınlatan sis lambalarımı kavuştum.haa neden ebay tr de yokmuydu diceksiniz evet yok.vardı bi ara satılmıyor.aydınlatmasından cok memnunum.sisde güzel gösteriyor herkese tavsiye ederim.gundüz farı nıyetıne kullanınca tez patladı ömrü tukendi yenilemek için aldım ...ayrıca muaneye süreci var hazırlık ...cifti fiyatı kargo dahil 40 liraya mal oldu...uploadfromtaptalk1440663577533.jpg

litvanyadan paketim ulaştı.ebaydan almış oldugum osram all season %30 daha ii aydınlatan sis lambalarımı kavuştum.haa neden ebay tr de yokmuydu diceksiniz evet yok.vardı bi ara satılmıyor.aydınlatmasından cok memnunum.sisde güzel gösteriyor herkese tavsiye ederim.gundüz farı nıyetıne kullanınca tez patladı ömrü tukendi yenilemek için aldım ...ayrıca muaneye süreci var hazırlık ...cifti fiyatı kargo dahil 40 liraya mal oldu...Ekli dosyayı görüntüle 8767
Metin abi supersin uluslararası takiptesin

16 cdf 48

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt