ULU
Kayıtlı Üye
Sislerin biri yanmıyo
olur öyle abi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sislerin biri yanmıyo
Seat ibizamın yarın hayırlısı ile satışını yapacağım.Aracımın içindeki eşyalarımı topladım.Biraz hüzün kapladı içimi.Eşimle gittiğimiz tatiller kızımın doğumu hastaneye yetiştirmem.İyi ve kötü günümde beni 1 gün yolda bırakmadı.Yağını suyunu koydum,gideceğim yere götürdü.Yeni sahibine hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
hayırlısı olsun...insan alışınca kopması zor oluyorSeat ibizamın yarın hayırlısı ile satışını yapacağım.Aracımın içindeki eşyalarımı topladım.Biraz hüzün kapladı içimi.Eşimle gittiğimiz tatiller kızımın doğumu hastaneye yetiştirmem.İyi ve kötü günümde beni 1 gün yolda bırakmadı.Yağını suyunu koydum,gideceğim yere götürdü.Yeni sahibine hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Sagolasın ,valla aynen öyle.Saglık sıhhat yerinde olsun gerisi boş.hayırlısı olsun...insan alışınca kopması zor oluyor
fr ızgaralarım geldi 30 lira cifti..geç geldi ama geldi yaa
Ekli dosyayı görüntüle 8373