Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üşenmedim gttim bu saatte yıkadım arabamı...mis gibi şuan... ;)

bugün önceki seatımın satışından kazandığım para ile 9 yaşında otomatik yine seat aldım, geri kalanla açık hesabımın bir tozunu aldım ve kalanın alayı ile bir dünya lot aldım. Arabadan geriye hesapta sadece 50TL kaldı ona da sanırım çarşamba günü benzin alırım olur biter.

Bugün araba alırken hiç heyecan yapmadım ama lotları alırken epeyce heyecanlandım, keşke cuma gününden girseymişim. Hayırlısı olsun.

seatım yok ama bugün hondama uzun zamandır bekleyip anca gelen mugen komple egzoz sistemim takıldı:)

bugün önceki seatımın satışından kazandığım para ile 9 yaşında otomatik yine seat aldım, geri kalanla açık hesabımın bir tozunu aldım ve kalanın alayı ile bir dünya lot aldım. Arabadan geriye hesapta sadece 50TL kaldı ona da sanırım çarşamba günü benzin alırım olur biter.

Bugün araba alırken hiç heyecan yapmadım ama lotları alırken epeyce heyecanlandım, keşke cuma gününden girseymişim. Hayırlısı olsun.

hayırlı olsun Faruk abi kazasız belasız guzel gunlerde kullanın inşallah.

teşekkürler Canım :) inşallah kazasız belasız bir an önce Şirin bu araba ile kullanmayı pekiştirip trafiğe çabucak alışır.

gecenin bu saatinde tam 1bucuk saattir yikamak ile ugrasiyordum. 15 dakika once bitti. tertemiz oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt