Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi son cemre düşsün bi :D beliricem ben de ama bu aralar fazla mesai yapmaktan su kaynattım :D

düşer düşer daha zaman var. kolay gelsin bu aralar bende çok yoğunum ama su kaynatacak kadar asılamıyorum iyi de etmiyorum ama karışık durumlar.

abi sen zamanında çok asılmışsındır şimdi gençlerin önünü aç biz de biraz asılalım iş hayatında yeniyim daha :)

hava durumuna baktım yarın açık...arabamda leşş...gdp yıkasammı acaba? napsam karar veremedim :/

hava durumuna baktım yarın açık...arabamda leşş...gdp yıkasammı acaba? napsam karar veremedim :/

zamanın ve imkanın varsa git yıka bence Mert.ben havanın guzel oldugu gunlerde arabaya pis bınmeyı hiç sevmıyorum.O gunu boşa geçirmiş sayıyorum binersemde moralım bozuluyor :)

bugun kamyonlara scw sticker ı yapıştırdım :)

sol arka kapı ve çamurluğun üstünü sürttüm.kapıda hafif çizikler var ama çamurluğun lastikle benzin deposunun arasındaki yere lokal boya gerekecek :(

geçmiş olsun Yılmaz abi sıkma canını..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt