Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle güle güle kullan Ozan =) valla kendı arabamla ugrasırken aldıgım zevkı senın arabanla ugrasırkende aldım emin olabılırsın.Hava filtreside sen arabayla arkamdayken anladım ki dışarıya cok guzel ses verıyormuş :)
çok guzel bır gundu abi bende sana teşekkür ederim,dunde dedıgımız gıbı araba bahane artık buluşmak için :)

o hava filtresi de 3. sahibinde :D:D:D hayirli olsun ozan el emeği göz nurudur kendisi =)

yok Volkanım geçici olarak aldım, deniyim bi diye ama hakkaten çok güzel ses veriyor aşık oldum, dediğin kadar var :D

yok olm ben zaten cana hediye etmiştim onu =) benim malım değil artık yani:D
1.6 8v dede hayvanlar gibi bağiriyodu 5000den sonra fln..millet kaldırımda yürürken kaçiyodu ama benzin fiyatları coşunca ben yanmiyim can yansın dedim verdim ona:D

1.6 8v dede hayvanlar gibi bağiriyodu 5000den sonra fln..millet kaldırımda yürürken kaçiyodu ama benzin fiyatları coşunca ben yanmiyim can yansın dedim verdim ona:D

ahahha :D:D ewet sarfiyatı artıracak heralde öyle gözüküyor, çünkü ister istemez ses gelsin diye çabalıyorsun. ama çoook güzel böğürüyo yaa :)

bir dahaki buluşmamıza kadar takılcam sonra takcaz yine Can' a :)

anlattim tabiki senin filtreyi o hale getirdigini kendim yaptim demedim :D
benim kuyumu kazmissin olum resmen sen. bu mu arkadaslik :)

yağmurda TEM'de bol bol selektör yedi.. :p :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt