Şeker Adam
Kayıtlı Üye
inceden bi wax attım yaw.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Teşekkür ederim çok sağolun. Bitince video ve resimleri eklerim.hayırlı olsun hakan...merakla beklıyorum resımlerı nasıl olucak dıye hatta farları yakarken sellektor yaparken bı vıdeo cekte gozumuz gonlumuz acılsın
hiç haber verme...herkes bi kendine müslümannn...vay beeeeee
yuhhhhh...kin...hiç ypmam o tarz şyler...insan kendi yaptğnı karşı tarafn üstüne atarmş ztn...canın saolsun..eywww
Bugun degil de dun, sevgili Can kardesim sagolsun benim yerime aldigi gosterge kaplamalarini arabama takti. Cok guzel oldu, ayri bir hava katti arabama.
Ayrica denemem icin arabasinda takili olan hava filtresini denemem icin benim arabama takti. Inanilmaz hosuma gitti. Iki gundur keyifle kullaniyorum. Cok guzel homurduyor)
Hersey icin cok tesekkur ederim Can kardesim
Bugun degil de dun, sevgili Can kardesim sagolsun benim yerime aldigi gosterge kaplamalarini arabama takti. Cok guzel oldu, ayri bir hava katti arabama.
Ayrica denemem icin arabasinda takili olan hava filtresini denemem icin benim arabama takti. Inanilmaz hosuma gitti. Iki gundur keyifle kullaniyorum. Cok guzel homurduyor)
Hersey icin cok tesekkur ederim Can kardesim