Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inceden bi wax attım yaw.
dsc0019z.jpg

hiç haber verme...herkes bi kendine müslümannn...vay beeeeee

yuhhhhh...kin...hiç ypmam o tarz şyler...insan kendi yaptğnı karşı tarafn üstüne atarmş ztn...canın saolsun..eywww

Bugun degil de dun, sevgili Can kardesim sagolsun benim yerime aldigi gosterge kaplamalarini arabama takti. Cok guzel oldu, ayri bir hava katti arabama.

Ayrica denemem icin arabasinda takili olan hava filtresini denemem icin benim arabama takti. Inanilmaz hosuma gitti. Iki gundur keyifle kullaniyorum. Cok guzel homurduyor:))

Hersey icin cok tesekkur ederim Can kardesim

Bugun degil de dun, sevgili Can kardesim sagolsun benim yerime aldigi gosterge kaplamalarini arabama takti. Cok guzel oldu, ayri bir hava katti arabama.

Ayrica denemem icin arabasinda takili olan hava filtresini denemem icin benim arabama takti. Inanilmaz hosuma gitti. Iki gundur keyifle kullaniyorum. Cok guzel homurduyor:))

abi ben sana taa kahvaltı + karting yaptığımız gün söyledim takmalısın diye.. :)

110 la cruise sabitledim İstanbul turu attım:)

Benzin fiyatları sağolsun artk dikkat etmek gerek anladım....

Öncelikle güle güle kullan Ozan =) valla kendı arabamla ugrasırken aldıgım zevkı senın arabanla ugrasırkende aldım emin olabılırsın.Hava filtreside sen arabayla arkamdayken anladım ki dışarıya cok guzel ses verıyormuş :)
çok guzel bır gundu abi bende sana teşekkür ederim,dunde dedıgımız gıbı araba bahane artık buluşmak için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt