Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahauehe.. :p
bunlar taşlamayan insan türüymüş o zaman.. :D :D

bugün yolun müsade ettiği kesimlerde 5. viteste bile patinaja kalmanın keyfini yaşadım bikaçkez :D hatta sahilde Küçükyalı ışıklarda yalnız kalkarken çevrede kimse de yok kapattım ESP'yi biraz yobazlık bile yaptım. Kuru asfaltta da böyle davrandığını düşünemiyorum, ama olsa çokda güzel olurdu yani :D:D:D

yıkattımmm tertemizzz...-5 lerle birlikte ayrı bi güzelleşti sanki...uzaktann ölece izledimmm

dun aksam sirf macera olsun diye o yogun kar yagisinda bizim evin yoklusundan asagi indim, ve tekrar yukari ciktim (basilmamis kar). :)

sonra aksam ailecek etilere gittik, yollar kapaliydi baya ama hepsinin ustesinden geldik. sabah baktim yine karlara gomulmus benimki, inip temizlerim birazdan.

Marşına bastım 30-40 km yol yaptık. Yeter diye düşündüm, 3 haftadır çalışmadığını düşünürsek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt