Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bellı olmaz sahsen ızlıyorumda sokakta bızım 4yol meshurdur baya eglencelı mılletın gıtmeye calısmaları falanda:D

zaten 2-3 defa geri dönüp başka yoldan gitmek zorunda kaldım..
olabildiğince düz bi rota seçtim ben de.. :D
velakin bence bugün bizim taraflar için ağır kış şartlarının olduğu gündü..

valla helal olsun ıyıkı kaza yapmadın hıc gerek yoktu bugun arabayla gezmen ıcın cok tehlıkelıydı

Mecidiyeköy çok fena görüş mesafesi çok az...

valla helal olsun ıyıkı kaza yapmadın hıc gerek yoktu bugun arabayla gezmen ıcın cok tehlıkelıydı

ufak bi işim vardı Erya'dan 2 sokak yukarda mecburen çıktım..Erya'ya uğradım 1 saat sonra döndüm..velakin dediğin gibi gereksiz bi risk sonuçta..belli ki çarpılmış 2 taksi gördüm yolda bağlamış ekmek parası için yollardaydı hala..

Allah'a şükür kazasız belasız otoparkta şuan araba..
dönerken bi grup gençten Bostancı yanyolda alkışlar aldım yüzler gülüyodu hoşuma gitti..dışardan izlemek daha keyiflidir doğal olarak.. :) :)

ufak bi işim vardı Erya'dan 2 sokak yukarda mecburen çıktım..Erya'ya uğradım 1 saat sonra döndüm..velakin dediğin gibi gereksiz bi risk sonuçta..belli ki çarpılmış 2 taksi gördüm yolda bağlamış ekmek parası için yollardaydı hala..

Allah'a şükür kazasız belasız otoparkta şuan araba..
dönerken bi grup gençten Bostancı yanyolda alkışlar aldım yüzler gülüyodu hoşuma gitti..dışardan izlemek daha keyiflidir doğal olarak.. :) :)

dua et camı ındırmedı o gencler kar toplarıyla

hiç bişey yapmıyorum sadece karlarını temızlıyorum .buralarda da cok yogun kar var

ne cam indirmesi olm hoşlarına gitti adamların.. :)
kızarsa taksiciler kızar zaten hep..
velakin dün bi taksiciyle anım oldu yarın öbür gün anlatırım onu da bi yerlerde.. :D :D

yiğitcim bazen apaçiler önce gülüyo alkış tutuyo sonra taşlıyorlar :)

ne cam indirmesi olm hoşlarına gitti adamların.. :)
kızarsa taksiciler kızar zaten hep..
velakin dün bi taksiciyle anım oldu yarın öbür gün anlatırım onu da bi yerlerde.. :D :D

dun basıma geldı hıc yememıstım ıcınde oturdugum aracın .... dısardan saldırmak hep zevklıdırde o ıcınde oldugun araca atıldıgında omrumden 3-5 yıl caldı o kucuk p**ler ama sonradan aklıma geldı bızde atıyorduk oyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt