Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 HAFTADIR yuzunu gordugum yoq en son bızım calısan arabayı vurmus we sansıman dıe bısey bırakmamıstı

senin arabayımı vurdu geçmiş olsun

evet abıcım haftaıclerı ben almıyorum sırkette kullanıyolar en son bındıgımde arka tamponun boyası atmıs plakalık ezılmıs we boyası atmıstı sanzuman ıse galıba oo ama buyuk ıhtımalle oo fazla gaza basınca sankı bısey yerınden kopucak gıbı ses gelıyordu

Sarıyerde arkadan muckladılar ama birşey olmadı bu sefer =)

en son kale avm drift buluşmasından beri kontağını bile çevirmedim, hiç ilgilenemiyorum bugünlerde

ya sorma kardeşim, babamın arabasıyla gidip geliyoruz işe benimkine ihtiyaç olmuyor, bir yere gideceksem de babamın arabasıyla çıkıyorum işten

ayrıca ne bilim içimde kötü bir his var buaralar sanki arabayı bağlatcakmışım gibi. biliyosun filmden bir kere yedik cezayı. bir daha çevrilirsem bağlıycaklar. arabadan soğudum sanırım farketmeden

al benden de o kadar canım benim 3 gündür evin önünde yatıyor kardeşimin arabasına kaldım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt