Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sağol Can.Yarın gelir tampon dediler, ama yarın öbür gün iki finalim, finallerden hemen sonra da ben gidiyorum 2-3gün, biraz sarkacak gibi. Belki kardeşim halleder ben yokken.hayırlı olsun Berkay ne zaman takılıcak?
hayırlı Berkay..
Teşekkürler Ön tampon Alp'in arabadan transfer, cupra olacakhayırlısı olsun on tamponun cupramı?
Sağol Furkan. Daha tam karar veremedim, muhtemelen alttan takılacakhayırlı olsun berkay sakın üstten takma sensörleri alttan taktır..
logo iptalini iptal ediyoruz, petek altta kalacak, logo ve çerçeve mat siyah kaplı olacak hayırlısıyla.
evet Gökhan, arada değişiklik iyidir. Biraz zaman geçsin şu performans filtreye de bişeyler düşünüyom kapak açık fena kafa şişiriyor. kapatınca da sanki önceki gibi gitmiyor gibi geliyor.
gecen gün yapılanlar
navigasyon takıldı
eibach sportline yay takıldı
sebring egzoz takıldı
üste ve aynalara folyo cekildi
bugünde bir güzel bıcı bıcı yaptı