Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eliftuningten alınan paspasları bende hepsiburadadan aldım.. Z tech marka olanlar aynen..
bir kere orjinal paspas tutturuculara geçmiyor oturma ihtimali yok..otursa bile paspaslar yamuk hizalanmış oluyor..
rengini açık siyah olarak yazmışlar ama rengi bildiğimiz gri...aracın tabanındaki siyah halı doku ile o grinin alakası dahi yok...ancak çok uyumsuz durmuyor idare ediyor..
sadece sol ön paspasta kırmızı dikişle leon yazıyor..
arka paspaslar ise bir komedi..arka tarafın taban hacminden daha büyük kesilmiş halı paspaslar..dolayısıyla sıkışarak oturuyor..
aldım ama çok da memnun kalmadım açıkçası...tavsiye etmem.

Volkan senin bu yorumundan sonra paspas da almayacağım artık, plastik idare etsin gitsin.

bende dün yazamadım ama dün onu aldım biraz otobanda gezdirdim..malum hafta arası nerdeyse hiç kullanmıyorum dün işim olduğu için onunla gezdik dönüşte otoban dan geldim..biraz yolun tadını çıkardı

eliftuningten alınan paspasları bende hepsiburadadan aldım.. Z tech marka olanlar aynen..
bir kere orjinal paspas tutturuculara geçmiyor oturma ihtimali yok..otursa bile paspaslar yamuk hizalanmış oluyor..
rengini açık siyah olarak yazmışlar ama rengi bildiğimiz gri...aracın tabanındaki siyah halı doku ile o grinin alakası dahi yok...ancak çok uyumsuz durmuyor idare ediyor..
sadece sol ön paspasta kırmızı dikişle leon yazıyor..
arka paspaslar ise bir komedi..arka tarafın taban hacminden daha büyük kesilmiş halı paspaslar..dolayısıyla sıkışarak oturuyor..
aldım ama çok da memnun kalmadım açıkçası...tavsiye etmem.

bu kadar fark olduğunu hiç tahmin etmiyodum. iyisi mi orjinalini alayım o zaman.

-Ağır bakımları bitti
-cam filmleri sökülüyor
-orjinal farlar takıldı
-pasta cila olacak
-bide arka stop bulursam tmmdır....:eek:key:
yakında topsportum hazır ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt