Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzelce temizleyip SCW sticker yapıştırdım.

yaklaşık iki aydır yıkayamıyordum leonumu... bugün bir giriştim... tam 3 saat sürdü çok yoruldum ama değdi... tam resimlerini çekip paylaşacaktımki tel.in şarjı bitmiş... neyse bir dahaki sefer SCW stickerlı halinide koyarım...

akşam bıcı bıcı yapmıştı..2 haftadır temizlenmemişti kendileri..

halı paspaslarına kavuştu ve lastik paspasların pis görüntüsü kayboldu tavsiye ederim herkese

ben halı paspasları servisten almıştım bi dünya para verip hemde. 3 seneden fazla kullandığım paspaslarda sadece gaza denk gelen yerde bir aşınma olmuştu birde tutamaklardan birinde sorun olmuştu, parasına değdi diyebilirim.

Bu eliftuningde satılan da o kaliteye yakın bişeyse bende tercih edebilirim, elif tuning bizim eve yakın sayılır. çarşamba bi bakayım şu paspasa.

komple ağır bakıma soktum lastikleri de değişirsem sıkıntı yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt