Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun yiğit..
yanlız sen satana kadar arabanin boyanmayan yeri kalmayacak..işin kötüsü hiç biri senin hatan değil hep milletin mallıkları yüzünden oluyo..yazık ya..

keyifsiz bi bıcı bıcı yaptı az önce..
yüzü asık resmen..4-5 gün daha da asık kalıcak.. :S :S

geçmiş olsun yiğit çok üzüldüm..

teşekkür ederim Varol abim..
saçma sapan iş çıktı işte anca..

Yiğidim geçmiş olsun kardeşim...

eyv. kardeşim..

geçmiş olsun yiğit..
yanlız sen satana kadar arabanin boyanmayan yeri kalmayacak..işin kötüsü hiç biri senin hatan değil hep milletin mallıkları yüzünden oluyo..yazık ya..

sağol tolkicanım..dediğin bi yerde doğru yavru..
birilerinin ahını mı aldık nedir.. :D :D

geçmiş olsun yiğit kardeş

teşekkürler Mehmet..

Yığıdım cok gecmıs olsun kamyoncu mılletı degılmı altındakı buyuk dıye kımseyı umusamıyolar

cok gecmıs olsun cana gelmesın boswer... ınsanın ıster ıstemez sınırı bozuluyor ama napalım...

geçmiş olsun yiğit'im çok can sıkar fakat canın sağolsun.

Yigitcim gecmis olsun...Bayramustu cok sinir bozucu bir durum ..ama sakin kafayi takma..benim de kapida gamze olusmus daha yeni..ama bu gece atesim cikti..o gamzeyi unuttum..hemen saglik ustun geldi...kapi da neymis diyorum simdi..yine de bosver..saglik olsun..iyi bayramlar kardesim:(

teşekkür ederim Faruk abim.. :)

tolkicanım sürtmekten çok liftin ayakları düşündürüyodu beni..öncekini liftin ayakları eziyodu..bunda da aynı şey olur mu diye şüphe ediyodum..bugün tuttum arabaya marşpiyeli liftin ayağı için boşluk var zaten yeterince o nedenle bi sıkıntı yaratmaz..ABT düşünmüş doğal olarak..
marşpiyelleri de aldım zaten bayramdan sonra takılcak.. :)

ama..

2. köprüyü zaten oldum olası sevmezdim..artık sebebim de var..
sonucunda ben mi kusurlu çıkarım bilmiyorum olsam da önemli değil ama bi TIR bugün göre göre taktı tamponunu benim sol arka çamurluğa..
KGS sırasını delip OGS için yol almış tırın önüne geçmiştim zaten..trafik tekrar açıldı kalktım gidiyorum gidemedim..akıllı amcamız da ilerlemiş ben kalkarken..
saçma sapan bi şekilde iş çıkardı bana sağolsun..araya bayram gireceği için de Pazartesi arabayı onarım için servise götürcem ancak.. :S :S

önüne falan da kırmadım Kazakistan yolcusu amcanın 20-30sn. boyunca aynı açıda bekledikten sonra trafiğin açılması kafasını karıştırdı herhalde..
tutanağı tutarken tırın direksiyonunda yazdım..sağ köşeyi gösteren aynası da var..velakin zaten önünde onun göremeyeceği bi yerlerde falan da değildim..
bu aralar bişi bekliyodum geldi özeti bu.. :)

bu da hasar..

geçmiş olsn yiğit ancak kamyoncu gördüğüm kadarı ile seni o açıdan görme ihtimaline sahip değil. aynaya baktığında kör noktasında kalmışsın :)

geçmiş olsun yiğit'im çok can sıkar fakat canın sağolsun.

sağolasın Abi'm..

Yigitcim gecmis olsun...Bayramustu cok sinir bozucu bir durum ..ama sakin kafayi takma..benim de kapida gamze olusmus daha yeni..ama bu gece atesim cikti..o gamzeyi unuttum..hemen saglik ustun geldi...kapi da neymis diyorum simdi..yine de bosver..saglik olsun..iyi bayramlar kardesim:(

aynen öyle Kaan abim teşekkür ederim..

geçmiş olsn yiğit ancak kamyoncu gördüğüm kadarı ile seni o açıdan görme ihtimaline sahip değil. aynaya baktığında kör noktasında kalmışsın :)

eyv Yunus'um..
önüne atlamadım zaten bi süredir nerdeyse aynı açıda bekliyodum önünde..benim varlığımdan haberdar olup o açıya gelene kadar ona göre durdu hep..
sıkıntı arada kalan mesafe adamın düşündüğünden daha az olup daha erken gaza basmasıydı..arabamın 10/9'u kamyonun önünde nereye görmüyo beni..sağ ön köşeyi gösteren aynada da önüne baktığında da zaten ordaydım bi süredir.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt