Logical_Election
Kayıtlı Üye
nefesini açtım,kendine geldi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
spoyleri nedense sevemedim Yiğit, inşallah yanıltır beni egsozdaki değişikliği bende merak ediyorum.
bi kapak falan gözükmüyo yiğit ama alçak bi marşpiyel değil..bildiğin aero kitin marşpiyelinin arka kısmı da çıkıntılı olanı..hatta bu fotolara bakarsan orjinal tamponun altına hafif bir ek yapilmiş..onlar ile aynı hizzada..e orjinal tampon zaten cupra tamponundan yukarda..o hafif ekle cupra tamponundan ya azcik aşağida kalir ya da ayni hizzada olur..dolayisiyla marşpiyellere de bakarsan o ek ile ayni hizzada..bence al gitsin marşpiyeli...sürtmeyecek.. söledi dersin=).. ben -5 yayla aero marşpiyelleri sürtmediysem sen -3 le bunlari sürtmezsin..
Geçmiş olsun Yiğidom...Bugün akşam üzeri park ettiğim yerden geçerkende bi araba benim arabayı sürtmüş..Tam senin hasarın olduğu arka tekerin üstünü derin çizmiş..Çöküntü yok ama canım sıkıldı benimde..pasta filan yaptım ama pek çıkarmadı..