Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başlamazsanız anlayamazsınız, küçük çaplı yatırım için en uygun yöntemler arasındadır. kenarda bekleyen ce uzun zaman sabredeceğiniz bir birikiminiz varsa değerlendirin. İlk amaç kar etmek değil eldeki malı çoğaltmak olmalı. Bunu şöyle düşünmelisin. Para kazanmak için soyunduğun her işte önce para harcamanız gerekecek, şartlar uygun olduktan sonra da para kazanmaya başlıyorsunuz. Bu yöntemdeki zamanı 2-3 sene kadar minimum beklemelerle yapabilirseniz, haberleri iyi takip edip doğru hamlelerle aklınıza gelmeyecek paralara sahip olabilecek duruma gelirsiniz.

Benim şu anda bu hareketlerden durumum 20binTL'ye 4bin TL kadar eksi görünüyor. Rüçhan hakkından sonra bu durum binTL kadar eksiye düşecek. Hissedeki haberlere göre gelişmesi taahhüt edilen yatırımlar başladığı andan itibaren tekrar eksileri göreceğimi pek sanmıyorum. Tekrar eksileri görmem ancak yüksek miktarda bir mal almamla ancak olur ki o kadar mal alabilecek bir param zaten şu anda yok.

Bu işe herkesin sıcak bakması lazım. Başlamadığınız sürece anlamamakta devam edersiniz. Bende bu işe dair bir eğitim almadım, girince anlıyorsun. Yeterki mantığı bil ve tüm hareketlerin o doğrultuda istikrarını korusun.

yeter ki istekli olun ben defalarca anlatırım size. gri leonumdaki sonradan eklediğim her şey bu mantıkla bedavaya gelmişti, şimdiki amaç yine o araçtan başlayan devam ettirdiğim arttırımlarla yeni aracı bedavaya getirmek. gönüllü fikir danışmanınız olurum keyifle hemde, yeterki sıcak bakıp hesaplarınızı açtırın.

yeter ki istekli olun ben defalarca anlatırım size. gri leonumdaki sonradan eklediğim her şey bu mantıkla bedavaya gelmişti, şimdiki amaç yine o araçtan başlayan devam ettirdiğim arttırımlarla yeni aracı bedavaya getirmek. gönüllü fikir danışmanınız olurum keyifle hemde, yeterki sıcak bakıp hesaplarınızı açtırın.

abim hevesliyim kendi adıma ama kenara atmaya fırsat kalmıyo paraları.. :) :)

Necvox double din ve turbo saatine niyetliydim..Uykudan kalkamadım..

bu gun arabamı boyaya goturdum on arka tampon macunlandı kapı kenarı dıreklerı kapı kolları hepsı boyanıcak hafta ıcı

94 model ıbizama 15 jant taktım kendi capımda tesisat tv vb şeyelr devir saati çift egsoz monza taktım şimdi kaput mat siyah kaplama yapıcam:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt