Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fabrika çıkışında torpido işiği olmayan leon'uma , 1 ters switch + 1 led ampul ile torpido işiği yaptirttim..akşamlari torpidoda anahtar ararken deliriyodum böyle bu eziyetten de kurtuldum..
bakalım sırada bmw lerdeki kapi kolu aydinlatmalari var ama gözüm bir türlü kesmiyor o işi yapmayi =)

aksam dıdemle yarışırken yolda polıslerın koydugu dubaya bayagı suratlı carptım tampon altındakı fıber parcam kırıldı sonra yerıne oturtturdum devam ettım sabah dıkkatle bı baktım cekı demırı kapagı da yok 2 dakıka akıllı uslu durmuyoruz kı :):):)

aksam dıdemle yarışırken yolda polıslerın koydugu dubaya bayagı suratlı carptım tampon altındakı fıber parcam kırıldı sonra yerıne oturtturdum devam ettım sabah dıkkatle bı baktım cekı demırı kapagı da yok 2 dakıka akıllı uslu durmuyoruz kı :):):)

sizi pistlerde görmek istiyoruz.. :D :D :D

bugün 2006 seatımdan arttırdığım paralarla aldığım, sonrasından 2001 leondan fazladan kredi çekerek yatırım yaptığım hisselerden en yüklü olanının temettüsü için bankama talimat verdim. pazartesi bu arabalarımdan arttırdıklarımla rüçhan haklarımı kullanmış olurum.

Leonlarım sayesinde inşallah emekli olduğum zaman hayatımın geri kalanını ağustos böceği gibi sazla sözle keyifle tamamlayacak duruma geliriz. Şimdiki ilk hedef yeni kasa gelene kadar eldekileri kuvvetlendirip kredisini kapatmak ve yeni kasayı hiç zorlanmadan yine benzer bir olayla dokunmadan halledebilmek.

bugün 2006 seatımdan arttırdığım paralarla aldığım, sonrasından 2001 leondan fazladan kredi çekerek yatırım yaptığım hisselerden en yüklü olanının temettüsü için bankama talimat verdim. pazartesi bu arabalarımdan arttırdıklarımla rüçhan haklarımı kullanmış olurum.

Leonlarım sayesinde inşallah emekli olduğum zaman hayatımın geri kalanını ağustos böceği gibi sazla sözle keyifle tamamlayacak duruma geliriz. Şimdiki ilk hedef yeni kasa gelene kadar eldekileri kuvvetlendirip kredisini kapatmak ve yeni kasayı hiç zorlanmadan yine benzer bir olayla dokunmadan halledebilmek.

abi anlamadım ama galiba güzel bir şey yapmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt