Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Xenon alacaksan d2s kesınlıkle hella al bu işte number one
Erdinc usta hangisi? yeri nerde Bahadir?bir de ilkerin yeri nerde ?web siteleri var mi?uygulamada ilker, far açma ve toplamada ise erdinç usta. erdinç usta farı hiç zedelemeden açıyor. karşıdan bakınca da açılduğını anlayamazsın. ilker uygulama konusunda ismi en çok bilinenlerden ve işleri de fena değil şimdiye iyice ilerlemiştir işçilğinde ancak farı açma konusunda ilker başarılı değil bence zira farı kesiyor.
Erdinc usta hangisi? yeri nerde Bahadir?bir de ilkerin yeri nerde ?web siteleri var mi?
Erdinc usta hangisi? yeri nerde Bahadir?bir de ilkerin yeri nerde ?web siteleri var mi?
ılker bızım tarafta erdınc maslakta ... far tunıng sahıbınden ulasabılırsın her ıkısınede ornek resımdelerde volkanın arabası var ılkerde dıgerı ana sayfada falan hep reklam veren 2 kısımda en ustun 2 alt sol taraftakı sırada
Omercan o zaman ben erdincten randevu aldim haftaya..fartuning..dukkanina gitmistim..2 hafta sonraya gun veriyor..araya tanidik soktuk ancak persembeye alabildik
yiğit senin mercekte H7 mi var ampul?