007
Kayıtlı Üye
Yigit senin arabanda ne var su anda? Bunlar daha onceden de niyetlendigim birseydi ama bizimkilere uyumlu di mi? Bunlari alip 500 lira daha masraf yapip 2000 liraya gelicek di mi? aslinda temiz olacak ama 2000 lira da ciddi bir para..nette goruntuleri var bu kisinin yaptigi farlarin bir tane bulup koyayim...Bir de yarin esenyurta sorayim ellerinde var mi bunlardan..Kaan abim otomatik yükseklik ayarlı vs. komple bi xenon 2500'ü en az 2 ile çarp muhtemelen o kadara mal olur..
2 tane seçenek var..biri Cupra farı onun fiyatı 2K TL..2. seçenek de 2.0TDI'lardaki Faruk abinin de önceki aracına aldığı bixenonlar..
parçayı sipariş ettikten sonra yanlışlıkla Cupra farları gelmişti Erya'ya..onları bayaa bi inceledim şansıma da aynı gün cehennem siyahı bi Cupra gelmişti ekspertize..alıcı gözüyle inceledim aracın üstünde..ve hoşuma gitmedi..merceğin çevresindeki kromdan pek hoşlaşmamıştım..kocaman krom çerçevesinin içinde biraz daha küçük mercekleri vs..
fotodan inceleyebilirsin bendekileri..
2.0 TDI bixenonları yaklaşık 1400 küsür Lira'ydı yanlış hatırlamıyosam ve bence daha güzel..Cupra farları hoşuma gitseydi daha pahalı olsa da onları alırdım şu zamana kadar arabama yaptığım şeylerde ucuza kaçmadım..bence sen de bi düşün derim Kaan abim..parça numaraları: 1P1941039 ve 1P1941040..
arabama siyah olanlar daha güzel oldu zaten ama benim arabama kromajlılar daha çok yakışır dersen seçim senin Kaan abim..