leo54
Kayıtlı Üye
Düşünsene yeni Fotoratörümüz olduğunu
düşünemiyorum yada düşünmek istemiyorum
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Düşünsene yeni Fotoratörümüz olduğunu
Teker teker gelin bu ne yaw ne resimmiş
kardeş senin eve bi tur düzenleyelim de sonra vurursun onu hele isteklerimize kavuşalım da puhahapuhahaHiiiiişşşttt avrupa akıllı olun @Çöllü @leo54
Herküle laf yok...Fotoyu yamukta çeker Arabayı yamukta sürer..O benim adamım..ona göreeeekey:
Her ne kadar benim aksesuarlara talip olup çalmaya kalksada ve ben buna rağmen halen vurmadıysam size yem etmem..
Ben vuracam oniiiii @kaanoksuz @arthurpuhahapuhahapuhaha
kardeş senin eve bi tur düzenleyelim de sonra vurursun onu hele isteklerimize kavuşalım da puhahapuhaha
aman acı ban kardeş iki bebe var elime bakan yaaAnlaşıldı vurulacaklar listesine senide ekleyeyim o zamanpuhahapuhaha
aman acı ban kardeş iki bebe var elime bakan yaa
ohh sıyırdık,yani demek onlardan bitanesini alabilirim demiHadi neyse yeğenlerimin hatrına bişey demiyorum sana...
Hiiiiişşşttt avrupa akıllı olun @Çöllü @leo54
Herküle laf yok...Fotoyu yamukta çeker Arabayı yamukta sürer..O benim adamım..ona göreeeekey:
Her ne kadar benim aksesuarlara talip olup çalmaya kalksada ve ben buna rağmen halen vurmadıysam size yem etmem..
Ben vuracam oniiiii @kaanoksuz @arthurpuhahapuhahapuhaha