kaanoksuz
Kayıtlı Üye
ha ha adamların boyundan altı yok
Onu başkası çekti ozaman ben çektikten sonra ön izlemede baktım düzgündü bakmadım mı baktım baktımpuhahapuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ha ha adamların boyundan altı yok
Al işteselçuk eger uzun boylularsa bide arkada güneş varsa on dandır kendine gölgelik yapmştır puhahapuhahapuhaha
Onu başkası çekti ozaman ben çektikten sonra ön izlemede baktım düzgündü bakmadım mı baktım baktımpuhahapuhaha
Eğer öyleyse sen hiç çektirme sadece dizlerin çıkar Kaanın fotoğrafta
dogru kardeş veya yüksek bi kaldırıma çıkarmak gerek kaanı yada araba kaputu felan puhahapuhahapuhahaOnu başkası çekti ozaman ben çektikten sonra ön izlemede baktım düzgündü bakmadım mı baktım baktımpuhahapuhaha
dogru kardeş veya yüksek bi kaldırıma çıkarmak gerek kaanı yada araba kaputu felan puhahapuhahapuhaha
Tamam bakmamışım ozaman anlasıldı
Düşünsene yeni Fotoratörümüz olduğunu
Düşünsene yeni Fotoratörümüz olduğunu
kardeşim koy şöyle güzel çektiğin fotoları da (eger varsa tabipuhahapuhaha)yüzümüzü kızartgeçen buluşmada maltepede çekmiştim onlar güzel çıktı şimdi olayı genele yaymayalım lütfen
Ben düz çektim tel bozuk tel