Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

e4607178af86453dcccae84a32481332.jpg
96e07c904d213f36cad0daf14b926e44.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

maşallah bize :)
[doublepost=1463811305,1463811123][/doublepost]@hocin abi seni resimleri merak ediyorum :) @Erkki abiyle beraber yordum biraz sizi :) teşekkürler
fotoğrafları Dadaş a attım akşam atar herhalde... :)
[doublepost=1463842680][/doublepost]Dur ben yükliyim ;) fotoğrafların çoğunu çeken @Erkki nin eline sağlık...

Bu hafta buluşma nerde olur acaba bellimi? Bu hafta katılıcam kısmetse

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Bu hafta varmi bi bulusma???

...34 YK 9693...
Image1464761162.509398.jpg arkadaşlar bu hafta son cuma buluşmamızı yapıyoruz mangal ve semaver eşliğinde ramazan da birde iftar organizasyonu yaparız ondan sonra ver çoşkuyu organizasyon ve mangal ata sporumuz cumaya scwye gönül vermiş tüm dostları bekleriz.... VAROL SCW!!!

Ekli dosyayı görüntüle 12507 arkadaşlar bu hafta son cuma buluşmamızı yapıyoruz mangal ve semaver eşliğinde ramazan da birde iftar organizasyonu yaparız ondan sonra ver çoşkuyu organizasyon ve mangal ata sporumuz cumaya scwye gönül vermiş tüm dostları bekleriz.... VAROL SCW!!!

Bu cuma olmasada başka cuma görüşmek üzere :)

Ekli dosyayı görüntüle 12507 arkadaşlar bu hafta son cuma buluşmamızı yapıyoruz mangal ve semaver eşliğinde ramazan da birde iftar organizasyonu yaparız ondan sonra ver çoşkuyu organizasyon ve mangal ata sporumuz cumaya scwye gönül vermiş tüm dostları bekleriz.... VAROL SCW!!!

inşallah katılacağım ben de.

Geri
Üst Alt