Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
özledik hocam
Artık görüssek iyi olucak bencedevallahi özledik bitsin bu hasret
gelhocam beklerızzz 0507 722 72 25 tel numram ırtıbata gecersınVaktim olursa bende gelmek isterim tee bi zamanlar bayrampaşada bi parkta toplantı vardı oraya gelebilmiştim ama daha sonra işten güçten gelemedik
1 haftayla kaçırdım be abi çok üzüldüm geçen hafta aynı yerdeydim şehir dışında olmasam gelirdim akşam yola çıkıyorumbu cuma florya ibb sosyal tesislerde bulusmak üzere
Hercuma var kardesim sikma canini biri olmazsa digerine gonuller bir olsun1 haftayla kaçırdım be abi çok üzüldüm geçen hafta aynı yerdeydim şehir dışında olmasam gelirdim akşam yola çıkıyorum
Aranıza yeni katıldım hepiniz çok yardımseversiniz çok iyi insanlarsınız aranızda olmak aracımın hakkında belkide bilmediklerimi öğrenmek sohbet muhabbet etmek güzel olurdu. Katılmaya çalışacağım..Hercuma var kardesim sikma canini biri olmazsa digerine gonuller bir olsun
Herzaman bekleriz kardesim gel cayimizi corbamizi ic ayipsinAranıza yeni katıldım hepiniz çok yardımseversiniz çok iyi insanlarsınız aranızda olmak aracımın hakkında belkide bilmediklerimi öğrenmek sohbet muhabbet etmek güzel olurdu. Katılmaya çalışacağım..