Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

@Abruzzi kardeşim gidip resim falan çekmek lazım yemek yeme yeri otopark yeri hazırlıklarımızı yapalım ne dersin ?

@ULU Abi ben gelicem ama hamama kalamayabilirim malum mesai 21:00'da başlıyor benim :( Maksat sizleri görmek bakalım kısmet..
[doublepost=1455649682,1455649605][/doublepost]Ama Marmarapark buluşmasında sizlerleyim uzun dakikalarca :p
Her zaman bekleriz başımızın ustunde yeriniz var

PTT İstanbul Şubesinden İadeli Taahhütlü olarak gönderildi.

Olur babacan ben varım bi ayar çeksinler önce
[doublepost=1455650700,1455650249][/doublepost]
Haber verin
Yani senin anlayacagin o bölgeden herkes zaten bulusmalara gelmekte..sizde gelebilirseniz, bizde davete icabet ederiz elbette.. bilmem anlatabildimmi @Abruzzi: sariyerden menekseye gelen arkadaslar..beylikdüzünden cekmeceden sariyere iadeyi ziyarette bulunuyor..ortak nokta olarak bayrampasa forum istanbulda yapiyoruz. herkese esit mesafede..trafik ve zaman konusu hepimizin ortak sikintisi..mesela bu cuma kismet olursa floryadayiz sisli mecidiyeköy ve sariyer den arkadaslar gelecek insallah herzaman gekdikleri gibi..burada mesafeye bakarsak beylikdüzü avcilar cekmece florya ya daha yakin...

Burda Bitmez..

Yani senin anlayacagin o bölgeden herkes zaten bulusmalara gelmekte..sizde gelebilirseniz, bizde davete icabet ederiz elbette.. bilmem anlatabildimmi @Abruzzi: sariyerden menekseye gelen arkadaslar..beylikdüzünden cekmeceden sariyere iadeyi ziyarette bulunuyor..ortak nokta olarak bayrampasa forum istanbulda yapiyoruz. herkese esit mesafede..trafik ve zaman konusu hepimizin ortak sikintisi..mesela bu cuma kismet olursa floryadayiz sisli mecidiyeköy ve sariyer den arkadaslar gelecek insallah herzaman gekdikleri gibi..burada mesafeye bakarsak beylikdüzü avcilar cekmece florya ya daha yakin...

Burda Bitmez..
Pekala @murateren

Geri
Üst Alt