Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrupa Yakası Cuma Buluşmaları

Beylikdüzü avcilar cekmece tarafinda bircok arkadasimiz bulusmalara istirak etmekte uzun zamandir..bu bölgelerden tahmini 25 arac civari var sanirim..her hafta tam kadro oradan istirak edemeselerde kemik kadro 7-8 arac her cuma bizimle saolsunlar..bu cuma florya flowers clup spa da marmaraparki konusup ayar cekeriz..buradan avrupa yakasi olarak da güncel tutalim..

Burda Bitmez..
Güzel :)

hamam için hazırız :) foto çekimi yapmayacağım rahat olun :D :D
@Abruzzi kardeşim bende Marmara Park'a yakın oturuyorum, o bölgede baya SCW'li arkadaşlarımız var
Diyoruz marmara park bölgesinde çok var diye ama @ULU beye inandıramıyoruz haftaya marmara park otoparkındayız inşallah etiketlerimizi yapıştıracağız inşallah :)

hamam için hazırız :) foto çekimi yapmayacağım rahat olun :D :D
@Abruzzi kardeşim bende Marmara Park'a yakın oturuyorum, o bölgede baya SCW'li arkadaşlarımız var
Alevli şortlarla girecez havuza müessese yine herzaman olduğu gibi üst katta yemekten sonra jakuzi keyfini cikarirken mevye tabaği ikraminda bulunacak balli muz kivi vs . hayat SCW Avrupaya güzel

Burda Bitmez..

@ULU Abi ben gelicem ama hamama kalamayabilirim malum mesai 21:00'da başlıyor benim :( Maksat sizleri görmek bakalım kısmet..
[doublepost=1455649682,1455649605][/doublepost]Ama Marmarapark buluşmasında sizlerleyim uzun dakikalarca :p

Geri
Üst Alt