🙂🙂🙂🙂 Hayatta gerçeklerden kaçmak için iyi bir yol sanırım bu darwin saçmalıklarına inanmak... darwin karısına çalışmalarıını yayınlamasını vasiyet etmişmiş
🙂🙂🙂 neden kendisi yayınlamamış
🙂 yoksa karısı ataist inanç gurubunun sunduğu dolarların kokusunu alınca dolapları sandıkları mı dökmüş?
🙂🙂 İnsan hayatını bir teoriye gömse çalışmarını dolapta mı saklar
🙂🙂 yoksa yayınlar mı?
🙂🙂 darwin en iyi bilendi bu saçmalığı ve vazgeçti, ama işine gelenler hala bırakamıyor
🙂 bu bilim adamı dediğiniz soytarılar defalarca farklı iskeletlerden evrime uğramamış insan üretmeye çalışıpda rezil OLMADILAR MI? hala ne yüzle bilim adamı diyorsunuz.... hayret ediyorum...
Eğer ataist olmak istiyorsanız, 3 maymunu oynayabilirsiniz, görmedim, duymadım , bilmiyorum... ama eğer gerçekleri öğrenmek istiyorsanız size hayattan bir örnek vereyim... bakalım noktayı yakalayabilecekmisiniz.
http://www.dailymotion.com/video/x8olvg_musluman-olan-avusturalyal-genc_lifestyle
Buda size birşey ifade etmeyebilir, Neden? İnanmak sorumluluk getirir, düşünmeyi icap ettirir.. yok öyle birşey diyip nefsin nasıl isterse , şeytan nerden girirse yaşamak varken inanmak zor gelir tabi... Böyle düşünene bir sözümüz yok, ama insan düşünsün anlasın diye var.. İnsan ile hayvanı ayıran fark AKIL'dır... akılda RABBİ'ni arasın bulsun diye verilmiş... kullanmak istemiyorsanız, elbette darwinle iyi anlaşırsınız...