Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bunların şehirli versiyonları var güzel ülkemizde zaten..
ekstradan araştırma için kasmaya gerek yok..
Tebrık edıyorum yorumundan oturu,bu arastırmalara yıllarını vermıs ınsanların ortaya attıkları tezler ve dusunceler bunlar kı bahsı gecen konudakı ınsan ın ılk hallerıdır,her donemde ınsan vucudunda farklılasma olmustur,bulunan ılk ınsan kemıklerınden son bulunanına kadar sureklı b degısım sonucu var.4 sene boyunca ders verılen bır bolumun yaptıgı arastırmayı 5dk da yapabıldıgın ustun yorumundan oturu kutlarım senı.
Pekiyi, ilk konuda(mesaj silme) ben yanılmış olayım yeterki.
Konuya gelecek olursak, öncelikle yazdığımı bir daha okumanı tavsiye ederim.Birşeyler belirtip ne kadar akıldan uzak olduğunu anlattım.Sonunda da bu yargının bitişini yaptım. Bir nevi giriş gelişme sonuç var. Direkt olarak bu saçmaliktir dememişim dikkat edersen? Neye göre dediğimi de buradan anlayabilirsin.
Evet bu konu hakkında okul okumadim. Baska konular hakkında okullar okudum. Bununla ilgilenenlerle de konustum, kendim de onlarca yil olmasada birkaç yil bu konuda okudum,araştırdım. Bunlara saygı duyulmalımı?
Bir düşünceye katılmadığımı ve saçma bulduğumu nedenleri ile anlatamayıp, bunları birkaç yil içinde mi burada söylemem gerekiyor? Sizce bir düşünceyi çürütmek için yıllar mı gerekir?
En basit bir örnek, X maddesi evrende yoktur diyen birisi X maddesini yillarca evrenin heryerinde arastirip yok oldugunu kanıtlamasi gerekir. Fakat vardir diyen birinin o maddeden bir örnek göstermesi yeterlidir.Belki bu 5 dk da bile olabilir.
Son olarak anlayisima laf diyebilmen için en az benim kadar anlayiş sahibi olman gerekiyor Can kardeş. Moderator olmak demek saygıyı elden birakmak demek de degildir.
Tekrar ediyorum, bu konular tartismaya cok aciktir. Dogru bildigim seyi soylemekten , insanlarin yanlis yonlendirilmesini izlemekten de hic hoslanmam.
benim soyum Hz. Adem'den geliyor.. kendi soyunun maymundan geldiğini düşünüyorsa,o darwinin sorunu..
İnsan anatomisini birazcık bilen, beyin ve gözün yapısı hakkında fikri olan aklı başında kimsenin evrim teorisine inanmasına hayret ederim. Bizzat Darwin, teorisinin çürüyüşünü izlerken " gözün yapısını düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum" demiştir. Darwin hayatının son dönemlerinde kendi teorisinden vazgeçmiştir, ama ataist inancı desteklediği için inançsız bilinç tarafından sahip çıkılıp bugünlere getirilmiştir. Bunları bilmek için toprak eşelemeye gerek yok...