özel mesajdada konuşmuştukda şimdi aklıma geldi sağ ayna madem gereğinden fazla kapanmaya çalışıyor sizde sağ aynayı gereğinden fazla açıp deneyin.sol ayna normal açık olsun sağ ayna açık komundayken aşağı doğru kapatın aynası aşağıya baksın öyle bi aynaları içeriden kapatın belki düzelir.ama bunu ben olsam dememezdim çok ümitsizseniz bi deneyin.neler olacağını bilmiyorum hiç öyleyken aynayı çalıştırmadım.
ve özel mesajda dedğim gibi ben hala yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum.çünkü sciroccoda vs da ayna senkronize programı var aynı anda açılıp kapanmasını sağlıyor
sol ayna yere bakıyor olan konumdayken kapatmayı denedim bir çok defa ve sağ aynamo konumdan sürüş modundaki konuma geçmiyor kapalı olan yan camlara dönük olan konumda kalıyor, yani aynlar açıkken sürüş modundayken aynaları kapattığımda sol aynam normal olarak tek kademe kapanıyor, sağ ayna ise durması gereken yerde durmayıp devam ediyor ve yere doğru dönük olan konuma geliyor, aynaları açma konuma getirdiğimde ise sol aynam normal sürüş konumuna geçiyor fakat sağ ayanam yere dönük konumdan yan camlara dönük olan kapalı konumda kalıyor!!