Ali
Kayıtlı Üye
Abi arabayı galeriden aldığım için sahibiyle görüşme fırsatım olmadı. o yüzden LPG nerde takıldı, ne zaman takıldı, bakımı temizliği ne zaman yapıldı hiç bilmiyorum, ama baktıracam artık. Birde bu markanın Isparta da servisi olup olmadığı meçhul. Deponun üstünde Konya alan kodlu bir numara var. Olmadı memleket Konya zaten, gittiğimde gösterecem artık.lpg depon en son ne zaman temizlendi?inanılmaz pislik çıkıyor içinden
sıralı sistem lpg lerde arızanın nerden geldiğini tahmin etmek zor beyin olabilir,tıkalı filtre yada kötü lpg olabilir, püskürtme de olabilir ama senin sorunu lpg ci çözecek bilgisayara bağlayıp baktırmak lazım. bende ilk taktırdıktan sonra bakıma girmiştim sonra araba gitmemeye gaz yememeye başladı usta binip bi tur attı hava filtresinin contasını takmayı unutmuşlar araba gitmiyodu lpg den sanmıştım
LPG den kaynaklandığını düşünmüyorum, düzenli olarak Petrol Ofisin'den alıyorum gazı. Bir de yüksek devirlerde hiç bir problem yok, gayet iyi. Bilmiyorum hayırlısı, inşallah çözülür diyelim..
Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler..