Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
demirhan zaten ben istanbul için demedim yani ankaralılarda pek göremior birbirini bu aralar ankara boş diyemidir nedir ondan görür olduk heralde onun için dedim arka sayfalara bak bizde pek göremioz die...istanbulluların ki burda değilki onların ki ayrıhttp://www.seatclubworld.com/sohbet...w-uyesi-gordunuz-mu-2012-a-15791/index10.html siz buraya yazıosunuz ama bizim ankaralılarda arada buraya yazıormuş tabi başında istanbulda trafikte görülenler die yazmadıkları içinGeçen gün Yedikule 'de yiğenimi elinden tutup sahile götürüyordum ara sokağın birinde gördüm Seat Ibiza ( 2002-2007 olması lazım ) scw stickerını görünce acayip sevindirik oldum. Dediğin gibi gerçekten önemli sticker bea.
Mehmet bu arada baktım da istanbul için olanını 7. sayfaya kadar göremedim baya eskilerde kalmış belli ki
demirhan zaten ben istanbul için demedim yani ankaralılarda pek göremior birbirini bu aralar ankara boş diyemidir nedir ondan görür olduk heralde onun için dedim arka sayfalara bak bizde pek göremioz die...istanbulluların ki burda değilki onların ki ayrı
son mesajımı düzenledim tekrar bakarsan kopyaladım orayaAynen bende onu yapıyorum Hakan, valla bu SCW bana Seat araba aldırdı ( harbiden sadece burada ki sıcak insanlar yüzünden aldım bu seatı ama hastasıyım şimdi arabamın ) bakalım Cuma akşamı da buluşmamız var onuda yaparsak tam olacak
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
onların ki nerde Malum Bende Adanalıyım ama Istanbul 'da yaşıyorum, Ankara 'yıda seviyorum. Ama bana istanbul lazım
tamamdırson mesajımı düzenledim tekrar bakarsan kopyaladım oraya
Bize her yer sCwpuhaha
Aynen Çok yoğun iş ve okul hayatından dolayı zamn ayıramadım belli süre ama artık Zaman ayırmayı planlıyorum Eski arabasıyla ilgilenen KecHi olucampuhahapuhahatamamdır
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
Çünküüüü " SCW HERYERDE"
sen öle ol bende sana seninle evlenebilecek kör şaşı ama bir hanım bulabiliriö evlen dieAynen Çok yoğun iş ve okul hayatından dolayı zamn ayıramadım belli süre ama artık Zaman ayırmayı planlıyorum Eski arabasıyla ilgilenen KecHi olucampuhahapuhaha