Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
burda gördüm diince rencide mi oluormuş üyelerimiz?allah allah nasıl yakalandım kuytu köşelerden boşta gidiordum oysaki. (az yaksın diye ahahaha)puhaha neyse bende Çok görürüorum üyelerimizi ama burda yazıp rencide etmiyorum çok kırıldm
sen bide gördüğümüz andaki mewzuları görsen trafik felç konuşcaz dieBen anlamıyorum ya, ankara istanbul 'dan çok mu küçük ben bir türlü istanbul 'dan kimseyi göremiyorum baya eğlenceli bir mevzu yalnız
aslında bir iki sayfa arkaya gitsen aylar önce yazılmış olduğunu görürsün..burda da pek görülmüor işte de gören tek tük yazıorBen anlamıyorum ya, ankara istanbul 'dan çok mu küçük ben bir türlü istanbul 'dan kimseyi göremiyorum baya eğlenceli bir mevzu yalnız
sen bide gördüğümüz andaki mewzuları görsen trafik felç konuşcaz die
aslında bir iki sayfa arkaya gitsen aylar önce yazılmış olduğunu görürsün..burda da pek görülmüor işte de gören tek tük yazıor
Mesela geçenlerde 06 roa plakalı arkadaşımız önümü kesti magandalıkta son nokta arabada bayan arkadaşım çığlık atıordu vurduk vurucaz die puhaha (adam bildiğin maganda )