Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Alman vs. Japon Otomobiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler birbirimize daha saygılı konuşalım...aranızda ne kadar samimiyet olursa olsun burası msn değil

ogün passata muadil accordun performansı çok kötü. accord parasına alabileceğin bir 1,8 TSİ passat ona göre cok daha iyi performans sunuyor ki accord belli bir hıza kadar 1,8i nırak 1,4 ünü geçemiyor kalkışta :)

honda güzel motorlar yapıyor buna kimsenin ters bir şey diyeceğini sanmam ama bir çok alanda eksikleride var. mesela arkadaşımın 1,8 civic aracı. motor çok güzel şanzıman rezalet.

aynen katılıyorum.accord passata gore daha agırlanlı bı arac accortunda bıneceksen zaten 2.4 une bınceksın dıer 2.0 ve dızelı benı sarmıyo.yenı cıvıc de zaten benım begenmedıgım seylerde cok.ben genelde eskı kasardan yanayım.

pekı stock olarak karsılastıralım ozaman type r ıle cuprayı yada fr yi....
şimdi bana mugen type r demeyın ozamn karsılastırmaya cupra specal edıtıonda koyabılırız....

araca yuklenelım dersenız turbolu araclardan daha ıyı deger alabılecegıne ınanyorum..

semun eskiden üyesi oldğun bir toyota forumunda saygı duyduğum bir abimiz 1,6 avensise 15000 liraya komp kiti taktırdı. aldığı güç bir tsi a 800 liralık bir yazılım ile alabileceğin ile aynı nerdeyse :)

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

aynen katılıyorum.accord passata gore daha agırlanlı bı arac accortunda bıneceksen zaten 2.4 une bınceksın dıer 2.0 ve dızelı benı sarmıyo.yenı cıvıc de zaten benım begenmedıgım seylerde cok.ben genelde eskı kasardan yanayım.

2,4 de çok yakıo be ogün :D

semun eskiden üyesi oldğun bir toyota forumunda saygı duyduğum bir abimiz 1,6 avensise 15000 liraya komp kiti taktırdı. aldığı güç bir tsi a 800 liralık bir yazılım ile alabileceğin ile aynı nerdeyse :)

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

2,4 de çok yakıo be ogün :D

abı en basıtı araca bı yazılım atsam cok daha ıyı degerler alabılırım....
ama turbonun keyfı benım ıcın daha zevlkı

typerden başka güclü aracı varmı derken hondadan bahsettim diğer japonlardan değil.

s2000,prelude,integra aklıma bunlar geldı bı an baskalrıda vardır kanka

---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:41 ----------

2,4 de çok yakıo be ogün :D[/QUOTE]

+49565+51

abı en basıtı araca bı yazılım atsam cok daha ıyı degerler alabılırım....
ama turbonun keyfı benım ıcın daha zevlkı

bende sana katılıyorum. tsi seçmemdeki en büyük sebeb düşük devirde ayağımın altındaki yüksek tork :) yüksek devir çevirmeyi hiç sevmem :)

turbo ne kadar buyurs yuksek devır cevırmek zorunda kalıyosun sehır ıcı zaten buyuk bısıye gerek yok tadını cıkarmak ıcın.

turbo ne kadar buyurs yuksek devır cevırmek zorunda kalıyosun sehır ıcı zaten buyuk bısıye gerek yok tadını cıkarmak ıcın.

ancak o dediğin yüksek hacimli ve yüksek güç amaçlı modeller için :) dediğin gibi şehir içi kullanımda bana bu yetiyor. 1600 1700 devir altına inmediğin sürece çok güzel bir çekişi var TSİ ın bende bunu seviyorum.

düşün aracımın motoru yeni yeni açıldı ve sakin sürüşte şehir içi 6,5 7 lt arasına çk rahat indirebiliyorum artık ortalamayı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt