Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

bakalım bu ınsanlar ne zaman ısyan edecek cok merak edıyorum

Ne zaman milletin canına tak edip sokaklara dökülecek çok merak ediyorum. Arabalarımız kesinlikle çok yakmıyor, benzin pahalı. Gaz pedalına basmak yerine dokunuşlar yapmaktan bıktık. Böyle vergi sistemi olmaz olsun. Tepki gösterilmediği sürece bu böyle devam eder. LPG dediler, o da almış başını gidiyor. 4 yıl önceki benzin fiyatı şimdiki gaz fiyatına eşit. Araçlarımıza akaryakıt pahalılığını protesto etmek için de bir sticker tasarlayıp takalım.

Ya devlet başa, ya kuzgun leşe... Devlet en güvenli vergi kapısını boş bırakır mı hiç? Vergi beyanlarını bile kaç ay sonra yaptığımız halde eksik ödemek için türlü bahaneler üretenler varken petrol gibi trink vergi aldığı bir kapıyı bırakır mı? Siz devleti yönetseniz bırakır mısınız? Zaten onyıllardır %60-70 arası vergi topluyorlarken vergi oranını düşürürler mi hiç? Peki dolar gıdım arttığında bile artan petrol fiyatları dolar düşünce neden düşmez? Tek suçlu devlet olsa da çözsek...

Dışarıda yediğim içtiğim harcadığım ısmarladığım vs.vs. memnuniyetle yaparım ama şu depoya yatırdığım para nasıl zoruma gidiyor anlatamam !!:mad:

Dışarıda yediğim içtiğim harcadığım ısmarladığım vs.vs. memnuniyetle yaparım ama şu depoya yatırdığım para nasıl zoruma gidiyor anlatamam !!:mad:

Doğukan kardeşim seninle aynı duyguları paylaşıyoruz, ama ben artık yakınmaktan vazgeçtim... "Kim üzerimizden haksız kazanç elde ediyorsa, kim benden habersiz cebimden tek kuruş alıyorsa zehir zıkkım olsun, iki dünyada da yakaları bir araya gelmesin inşallah... Fazla param olsa fazla sadaka vereceğim belki, beni bu sevaptan mahrum eden herkesin amel defterine hepimizin sevapları kadar günah yazılsın inşallah..." demek yeterlidir...

Hayatın neresi güzel ki petrol fiyatları tek derdim olsun değil mi ama :)

valla hayattaki tek dert petrol fiyatı olsa keşke :)

güzel bi nokta :)

ince belli bardakta çay = 1.50 TL = 100mL
benzinin litre fiyatı = 4.60 = 1 Lt

sonuç : benzine laf ediyosanız çay içmeyin :p

• Beğen
Reaksiyonlar: ZGR
Geri
Üst Alt