Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

bu başlıkta hayırlı haber olur mu arkadaşlar?Bizim ülkemizde bu başlıkta hayırlı haber olma ihtimali yok.Ancak Dubai de yada Sudi Arabistan da olan üyelermizden güzel haberler gelir bu başlığa:)

geçen opetteydim 50 lira benzin aldım 11.06 litremi 11.36 litremi ne almıştım yanımdada motorin alan 50 liralık 13.06 litre aldıydı çok içim gitti o anda kendimi ekrandan alamadım boş boş baktım bi ah çektim yoluma devam ettim :D :D

5 kuruş zamn geldii

durmak yok yolmaya devam...büyük düşün türkiye....litresini 10 lira etmezlerse adam değiller...

Allah razı olsun basımızdakılerden.Herşey bizler için arkadaşlar lütfen eleştirmeyelim.bakın mesela ben bahaneyle bu aksam depomu fulledım ortalamamı 6.3 e dusurdum.aksı taktırde gazlamaktan 8 9 du

Ya hu şimdi bir yorum yapacam, olmayacak bazı arkadaşlar alınacak yapmayacam ben daralıcam, neyse susma hakkımı kullanıyorum yine...:mad:

Geri
Üst Alt