Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

dün 4.40'dan 30TL aldım. çeyrekteydi yarıma geldi. 20-25dk da geri çeyrekteydi depo. :) 97 4.50 olsun ya. aracı alalı 1 yıl olmadı aldığımda benzin 3.70 değildi ya :D

para akıyor çapı 60 cm olan bır musluktan havuz yaptım fakat almıyor napıım bende zamlara verıyım parayı :D 5 tl olsa varya off gobek atarım basbakanı gıder alnından operım aldıgımda ben arabay 3.50 ıdı :D haha

para akıyor çapı 60 cm olan bır musluktan havuz yaptım fakat almıyor napıım bende zamlara verıyım parayı :D 5 tl olsa varya off gobek atarım basbakanı gıder alnından operım aldıgımda ben arabay 3.50 ıdı :D haha

Uzun yolda 120 sabit 18krş yakıodu yaw :D 18 hafif takcam sonunda :D

18 mı o ne lenn bı araba 30 kurus altı yaktıgında araba degıldır gozumde bızım captıva sehır ıcı 13.7 ortalama :D

18 mı o ne lenn bı araba 30 kurus altı yaktıgında araba degıldır gozumde bızım captıva sehır ıcı 13.7 ortalama :D

jant olum :D sen hiç takma kullanmazsın çok yakıo diye :)

30 krş altında yakması zararlı zaten
o yüzden basmak gerekir bazen :D

Bu gece saatler 00.00 i gosterdiginde benzine zam geliyor. Ne kadar olur bilinmez FULL az once mesaj atti. Deposu bos olan doldursun :)

Geri
Üst Alt