Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Onlarca kez gelen zamlardan sonra düşsün lütfen artık yani :) Bıktık şu zamanlardan. Hadi çoğunuz sadece araçlarınızı düşünüyorsunuz da biz nakliye şirketleri olan işletmeciler ne yapsın peki ? Ufak bir oynama bile günlük en az 500 TL zarar yazıyor.

Onlarca kez gelen zamlardan sonra düşsün lütfen artık yani :) Bıktık şu zamanlardan. Hadi çoğunuz sadece araçlarınızı düşünüyorsunuz da biz nakliye şirketleri olan işletmeciler ne yapsın peki ? Ufak bir oynama bile günlük en az 500 TL zarar yazıyor.

bizim şirkette de günlük ortalama 12-13 bin litre harcanıyor..daha ne diyim:)

Bizim peder ayda 3600 kilometre yol yapıyor.

Ayda 4 depo mazot gidiyor 3,67 TL'den hesaplarsak.

Toplamda 760 TL mazot ediyor.

+ 160 TL'de benim aylık yakıtım.

+ 50 TL'de annemin aylık yakıt masrafı.

Ailecek ayda 970 TL yakıt giderimiz var.

Kökümüz kurudu bee :)

Elalemin gavuru bizim litre fiyatının yarısından bile aza dolduruyor deposunu.

Bizim ülkemizde, petrol fiyatında indirim olduğu halde bile yakıta zam gelen bir ülke.

O değil de, geçen yaz depoyu 120 TL'ye dolduruyordum tamamını, bu yıl 160 TL'ye. İnceden inceden giydiriyorlar çaktırmadan da, hala susuyoruz halk olarak tepkimizi koyamıyoruz. Yazık.. Önceden şekere ufak bir zam geldiğinde ülke yerinden oynardı.

Allah sonumuzu hayır etsin :D

bununla ılgılı bır konumuz var zaten lutfen dıkkatlı olalım ...

özgür allaha sen başka konu bulamadın mı güncel çekicek :D allahtan benimki akaryakıtlı değil rahatım :D

97 Oktan 4.530TL 95 Oktan 4.370TL artık 95 alıyorum...

lennn hortlatmayın konuyu korkutmayın cemaati :D Lpg :eek: :eek: :eek:

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş (TÜPRAŞ), bugünden itibaren motorin fiyatına 7 kuruş zam yaptı. Alınan bilgiye göre zamlı tarife saat 24:00'ten sonra geçerli olacak.

Geçtiğimiz hafta petrol varil fiyatının 75 doların altına düşmesinin ardından motorine 6-7 kuruş indirim gelmişti.

geçen hafta depoyu fulleyenler karda :)

Geri
Üst Alt