Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Türk milleti bunu hakediyor ve kurunun yanında yaş da yanıyor...Lanet olasıca herifler...

abı bak dun uyuz oldum dun gaz almaya gıttım arabaya gazada zam yapmıs herıfler:mad:

bu nedır anlamadım bı depoyu 170 e dolduruyorsun yılbasındada bı zam yaparlar artık 50 lıtreyı 200 e doldururuz...

BENZİN 3.64 LİRA OLDU

Zamlar pompa fiyatlarına benzinde yüzde 7.1, otogaz, LPG ve motorinde ise yüzde 6.5 yansıdı. 95 oktan kurşunsuz benzinin satış fiyatı Ankara ve İzmir'de 3,65-3,66 liraya, İstanbul'da ise 3,64 liraya yükseltti. 95 oktan benzinin fiyatı zam öncesinde litrede Ankara ve İzmir'de 3,41 ile 3,42 lira arasında, İstanbul'da ise 3,40 liradan satılıyordu.

Öte yandan, kırsal motorin ve motorin fiyatları da litrede 26 kuruş zamlandı. Buna göre kırsal motorin İzmir'de litrede 2,63 TL'den 2,89 TL'ye, Ankara'da 2,67 TL'den 2,93 TL'ye, İstanbul'da 2,64 TL'den 2,90 TL'ye yükseldi. Motorin ise İzmir'de litrede 2,75 TL'den 3,01 TL'ye, Ankara'da 2,80 TL'den 3,06 TL'ye, İstanbul'da ise 2,76 TL'den 3,02 TL'ye çıktı.

Otogazın litre satış fiyatı da 1,86 lira yerine 1,98 lira oldu.

özgür ne zaman ıoldu bu zam? şu an yansıdı mı fiyatlara biliyo musun?

---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

Hükümetin bugün gerçekleştirdiği zamlar sonrasında 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 3,92 TL’ye, rakının fiyatı 31 TL’ye yükseleceği tahmin ediliyor. En ucuz sigaranın fiyatı 4,25 TL, en pahalı sigaranın fiyatı ise 6,75 TL olması bekleniyor.

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/...r sonrasinda rakinin ve sigaranin yeni fiyati

Geri
Üst Alt