Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugüm indirim oldu ya arkadaslar benzin ve dizel e.hem de 6 kurus.su an burada benzin 3.25..ben sasırdım dogrusu

Bugün 6 kuruş indirim yaparlar yarın 15 kuruş zam alıştık artık...

Çocuk oyuncağı ettiler. İnsanların gözünün içine baka baka dalga geçiyorlar ve hala bizi yönetebiliyorlar. Teşekkürler %47. İnşallah Gökhan Bey'in dediği gibi %147 zam gelirde..
Burada kimseye ayrımcılık yapmak gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın ama, sokağı süpüren görevlide, arabamı yıkatmaya götürdüğüm yıkamacıda çalışanda işine arabasıyla gelebiliyorsa demekki benzin hala ucuz.

Evet beyler benzine yine 6-8 kuruş arasında zam yapılmış...🙁

ben de diyorum bu fiyatta bi tuhaflık var.. :S :S

Yetmezzz daha da daha da zam lazım bize ver iktidar verrrr 🙂

Çocuk oyuncağı ettiler. İnsanların gözünün içine baka baka dalga geçiyorlar ve hala bizi yönetebiliyorlar. Teşekkürler %47. İnşallah Gökhan Bey'in dediği gibi %147 zam gelirde..
Burada kimseye ayrımcılık yapmak gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın ama, sokağı süpüren görevlide, arabamı yıkatmaya götürdüğüm yıkamacıda çalışanda işine arabasıyla gelebiliyorsa demekki benzin hala ucuz.

aynen ayberk kardeş aynen...bunların yatacak yeri yok...ama bence haklılar ne yapsınlar ülkenin tek geliri benzin kaldı...

39,103Konu
763,795Mesajlar
21,830Kullanıcılar
Tunc7634Son üye
Geri
Üst Alt