Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Tüketici birliklerinin işe ciddiyetle eğilmesi lazım. Ciddi bir organizasyon olmadan tepki anlamsız kalıyor. Mesele tavşan-dağ ilişkisine dönüyor. Seçim öncesi halbuki... Muhalefet bu benzin zamlarını hükümet aleyhine kullanmaya başlasa ve bir tepki dalgası yaratsa da arada vatandaşa faydası olsa... Pardon muhalefet demiş bulundum:rolleyes:... Olmayan bir şeyden bahsederek kendimizi kandırmayalım demi! :mad:

Seçimlere doğru 4 e kadar düşürürler alırlar gönülleri!!!

Valla şimdi hem lpg yi hem depoyu fulledim LPG = 2.15 BENZİN= 4.12

ya cıkıp konusuyorlar bızle alakalı degıl bu zamlar.. pekı kım yapıyor bu zammı ya :(:( aldgımda arabayı 3.60 tı belkıde bu yuzden dızel almadım püff oldu yaklasık 4.20..

geçen sene mayısta benzin kaç ğara idi

otobüs şöförleri tekne alıp denizci mazotu alıolarmış vergisiz .....yetkilnn teki çıkıp açıklama yapıo devletimiz litre başına 1.7 lira zarara uğruyo diyo .S nasıl bi zarar yada kar ediolar :kizgin:

Geri
Üst Alt