Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Bu gece 9kr zam geliyormuş bilginize.

Kaynak: Eskişehir Yolu Shell pompacısı.

Şimdi ben beddua okumıyımda napıyım? İnsanla dalga geçiyorlar alay ediyorlar resmen arabayı ekimde aldım 3.63tü benzin güzel bir hesap yaptım artık ne hesap kaldı ne kitap

Libya da benzini %25 düşürmüşler adamlar bunlar neyin kafasında hala anlamıyorum beddua da tutmuyor ki bunlara...

Şimdi ben beddua okumıyımda napıyım? İnsanla dalga geçiyorlar alay ediyorlar resmen arabayı ekimde aldım 3.63tü benzin güzel bir hesap yaptım artık ne hesap kaldı ne kitap

Libya da benzini %25 düşürmüşler adamlar bunlar neyin kafasında hala anlamıyorum beddua da tutmuyor ki bunlara...

ya etrafımda cok arabası olan ınsan var kımse konu hakkında yprum yapmıyor.. yapıcak bırsey yok deyıp gecıp gıdıyorlar.. arabayı kullanmıyım dıyorum bı tek benım kullanmamam sadece benım cebıme yarar.. benzın gene artcak gene... ama bu gıdısle sdece hafta sonları kullanırım

ben hep diyorum kardeşim 1 ay arabaları kullanmayalım 6 ayda şu poşetler yasaklansın türkiyenin borcu kalmaz benzin 2 lira olmazssa o zaman gelin karşıma litre başına 2 lira öderim size ben

Artık suyunu çıkartıp kuruttular yeter demenin zamanı geldi biz hala şu araba çıktı şu araba satışta burda kampanya var şiir kim kimle nerde mangaldaki sucuk acı mı gibi işlerle uğraşıyoruz..... sesimizi çıkarmanın vakti geldi de geçiyor ne duruyoruz........:mad:

ya etrafımda cok arabası olan ınsan var kımse konu hakkında yprum yapmıyor.. yapıcak bırsey yok deyıp gecıp gıdıyorlar.. arabayı kullanmıyım dıyorum bı tek benım kullanmamam sadece benım cebıme yarar.. benzın gene artcak gene... ama bu gıdısle sdece hafta sonları kullanırım
Ya artık ben kendimi geçtim param yettiğince koyarım benzinimi gezerim bedduamıda ederim hertürlü...

ticari olarak nolucak bu eşşek gibi zam yaptılar mazota millet ekmek yemeye çalışıyor ya

Şu verdiğim benzin paralarının vergisinin içinden 0.00000000001 krş u bile birilerine gelir sağlıyorsa (ki sağlıyor) allah gani gani belalarını versin...

arkadaşlar yine zam geliyor gece 24 ten sonra pompaya yansıyacakmış...deposunu fulleyecek olanlar beklemeyin...

ah be kardesım artık aldıgım en fazla benzın 50 tl :D 160 km gıdıor oda. ılk arabayı aldıgımda 50 lıraya 220 km gıdıyordum

Full den msj geldi..sabah zam olucak geceden fulleyin diye :)

Artık suyunu çıkartıp kuruttular yeter demenin zamanı geldi biz hala şu araba çıktı şu araba satışta burda kampanya var şiir kim kimle nerde mangaldaki sucuk acı mı gibi işlerle uğraşıyoruz..... sesimizi çıkarmanın vakti geldi de geçiyor ne duruyoruz........:mad:

kesınlıkle haklısın abı...

Geri
Üst Alt