ilkerbilim
Kayıtlı Üye
Bu gece 9kr zam geliyormuş bilginize.
Kaynak: Eskişehir Yolu Shell pompacısı.
Kaynak: Eskişehir Yolu Shell pompacısı.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
http://finanshaber.mynet.com/detay/...rememberstate=0&u=omermizrak&p=1968&x=33&y=9#
helal olsun sızlere tebrıkedıyorum bu duruma sokanı bızı.
Şimdi ben beddua okumıyımda napıyım? İnsanla dalga geçiyorlar alay ediyorlar resmen arabayı ekimde aldım 3.63tü benzin güzel bir hesap yaptım artık ne hesap kaldı ne kitap
Libya da benzini %25 düşürmüşler adamlar bunlar neyin kafasında hala anlamıyorum beddua da tutmuyor ki bunlara...
Ya artık ben kendimi geçtim param yettiğince koyarım benzinimi gezerim bedduamıda ederim hertürlü...ya etrafımda cok arabası olan ınsan var kımse konu hakkında yprum yapmıyor.. yapıcak bırsey yok deyıp gecıp gıdıyorlar.. arabayı kullanmıyım dıyorum bı tek benım kullanmamam sadece benım cebıme yarar.. benzın gene artcak gene... ama bu gıdısle sdece hafta sonları kullanırım
Artık suyunu çıkartıp kuruttular yeter demenin zamanı geldi biz hala şu araba çıktı şu araba satışta burda kampanya var şiir kim kimle nerde mangaldaki sucuk acı mı gibi işlerle uğraşıyoruz..... sesimizi çıkarmanın vakti geldi de geçiyor ne duruyoruz........