Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

Aslına baktığımız zaman araçlar çok yakmıyor dizel araçlar için 1000 km benzinli araçlar için 800-900 km çok iyi rakamlar. fakat ülkemizde yakıt fiyatları pahalı olunca 10 Krş'luk bir indirim bile hoşumuza gidiyor

Aslına baktığımız zaman araçlar çok yakmıyor dizel araçlar için 1000 km benzinli araçlar için 800-900 km çok iyi rakamlar. fakat ülkemizde yakıt fiyatları pahalı olunca 10 Krş'luk bir indirim bile hoşumuza gidiyor

Sonuna kadar katılıyorum sana. Bisiklet değil altlarımızdaki yakıt ike çalışıyor.Bizim gözümüze 7lt 8 lt çok görünüyor. Akaryakıt fiyatları yüzünden 4.75den benzin aldım diye kendimizi kârda hisseder duruma gelmişiz :D

evt gelicek diye haber aldım fakat yazamadım bugün...

Gelirken bi bp gördüm 2.29 yapmış... :D
Ben 2.39'a alıyordum orayı merak ediyorum. 25 krş indirim gelirse 2.14'den alırım artık nasipse...

Çok iyi olduya valla bu indirimm

Beni EDS'ler İYİ Tanır

Geri
Üst Alt