WhiTeRaVeN
Kayıtlı Üye
4.80 indirimini gördüğümde bu da birşey napalım dedim. Dün arabayı yıkarken 4.71 görünce alayım bari dedim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
@mehmet_one arkadasa bi pm atarmısın emire4.70' e bile sevinecek hale gelmişiz ülke olarak
Göndereyim tabi ya benim araçta çok yakiyo zaten bir depo ile 1024 km yaptı yine@mehmet_one arkadasa bi pm atarmısın emire
Beni EDS'ler İYİ Tanır
Emir mehmet_one anadolu yakası sorumlusu sana sticker vercek hemde tanışmış olursunuzbir depoyla 1024 km yapması önemli değil hocam önemli olan o depoyu kaç paraya doldurduğun. @mehmet_one
225 tl ye doldu sanırım ama önemli olan ülkemizde pahalı olması komsumuzda yarı fiyata doluyor depobir depoyla 1024 km yapması önemli değil hocam önemli olan o depoyu kaç paraya doldurduğun. @mehmet_one
225 tl ye doldu sanırım ama önemli olan ülkemizde pahalı olması komsumuzda yarı fiyata doluyor depo