Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
http://www.seat.es/static/su/es/SEAT/site/2009/leon/accessories/leon_accessories.pdf
açılan buroşurde 5. sayfada görebilirsinn abi bir iki örnek onun haricinde tabelacı arkadaşım var istediğin herhangi birşey var ise eğer ona yaptırırız.
Bende düşündüm ama sökülürken sıkıntı cıkarmasından korkuyorum açıkçası
yeni aldığınız panjuru ne kadar aldın?bendede aero ön tampon var ama benim aracım makyajsız acaba ona da olurmu?sordum onu sikinti olmaz ne boya acisindan ne de sokulurken dediler ama bilmiyorum tabi
serhan ordaki kusaklar benimde ilgimi cekmisti tavan degilde yana yapilanlar, en sagdaki fotodaki gibi
yeni aldığınız panjuru ne kadar aldın?bendede aero ön tampon var ama benim aracım makyajsız acaba ona da olurmu?
yeni aldığınız panjuru ne kadar aldın?bendede aero ön tampon var ama benim aracım makyajsız acaba ona da olurmu?
üstadım kaplatma çümki piyasada leon araçların çoğu bu şekilde hiç hoş deyil tabi kişisel fikrim artık amele işine dönmeye başladı iice adamlar şerçeye bile kaplatmışlar
olması lazım uygunu vardır lıneR ılk makyaksızda vardı