Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bencede kaplatma
evet moda oldu galibaüstadım kaplatma çümki piyasada leon araçların çoğu bu şekilde hiç hoş deyil tabi kişisel fikrim artık amele işine dönmeye başladı iice adamlar şerçeye bile kaplatmışlar
ekte fotosu varbence arabanız şu halilyle bence cok güsel ben tavan kaplamasına biraz karsıyım tabiki zevk meselesi . sade haliyle bence daha güsel kazasız belasız sürüşler.birde cupra panjurunuz fiyat nedir resmi varmı.
evet ya parca yok olmaz, turkiye ye girmemis diyorlardi iyi oldu girdi ve oldu kaplamayi degisik olsun farkli renkte kaplatalim bariSu parc servıste yok bu yok dıyenlere kapak olsun,sıparıs verılınce nasılda gelıyormus
tavanı kaplatma benım fıkrım,son donemde o kadar cogaldıkı su kaplatma olayı artık herkesın arabası bırbırınden farksız oldu
arac zenci olcakbence aracı komple sıyaha kapla tavan beyaz olsunkey: hayırlı olsun
pekiBencede kaplatma
spoiler isi karisikti zaten, orjinal spoilerda kalsin o zaman di miBen tavanı kaplatan biri olarak inanın her taraf kaplama arabayla doldu, gerçi bizim buralarda pek yok o yüzden şanslıyım. Ama İstanbul gibi bir yerde herkes kaplamayla dolaşıyor. Eğer yaptırırsanız sadece arka spoilere kadar yaptırın derim.
haklisinKaplatıcaksan arka rüzgarlığın üzerine kadar kaplat beğeniyorsan herkeste olması sıkıntı yaratmaz bence ancak önemli olan senin bunu isteyip istememen kaplatırsan çirkin durması imkansız
sadece spoiler ve aynaları düşündünmü abi
kapı kollarınıda kaplasa daha iyi olur bencekey:
Hayırlı olsun ender abi güle güle kullan Benim aracın üstünü örnek olarak kullanabilirsin key:
bana da cok yok gibi geliyor, ama diger araclarda baya var c180 ler falanSerbay ist. da leon beyaz üstü kaplama fazla mevcut değil tek tük var diğer araçları ayrı tutarsak gayetde ideal duruyor ve Leona ayrı bir hava katıyor. key: