eengineer
Kayıtlı Üye
Memleketimizde sadece kuru kafatascılık değilde birşeyler bilen, bir fikri düşünceyi anlatabilen insanlar olduğunu görmek güzel... Ayrıca bu yapılanın bir af olmadığını, yani kimsenin henüz kurtulmamış olduğunu unutmamak gerek. Yıllardır hukuk sistemini ideolojik bir yapıya sokupta adaletle ilgilenmeye fırsat bırakmayanlardan hiçkimse bahsetmiyor, Yargıtayın ve mahkemelerin 3 yılda bir suçluya hüküm verememesinin suçlusu da mevcut yönetim değil herhalde.
Hukuk sistemini bu hale getirenler utansın!!! Eğer bir yakınınız suçsuz olduğu halde hapse düşerse (bu sizde olabilirsiniz) o zaman içerde yıllarca mahkeme beklemenin ne olduğunu anlarsınız! Tabi bu masumlar için, burda lanet okunacak şey bir kişinin suçunun 3 yılda değerlendirilememesi!!!
Önce düşünelim sonra konuşalım! , ben parti sevmem siyaset konuşmam, burda yerli yersiz lanet cümleleride duymak istemem ki zaten forum kurallarına aykırı...
Hukuk sistemini bu hale getirenler utansın!!! Eğer bir yakınınız suçsuz olduğu halde hapse düşerse (bu sizde olabilirsiniz) o zaman içerde yıllarca mahkeme beklemenin ne olduğunu anlarsınız! Tabi bu masumlar için, burda lanet okunacak şey bir kişinin suçunun 3 yılda değerlendirilememesi!!!
Önce düşünelim sonra konuşalım! , ben parti sevmem siyaset konuşmam, burda yerli yersiz lanet cümleleride duymak istemem ki zaten forum kurallarına aykırı...