Cihan
Kayıtlı Üye
Bence herkesin siyasi görüşünün farklı olduğu paylaşım sitesinde partizanlık söz konusu olmamalı.. Burada MHP li CHP li AKP li vs.vs. her partiden kişi var.. Burada herkes bi partiye hakaret etse burada olay çıkar muhtemelen konu kilitlenir yada bi kaç kişi siteden uzaklaştırılır Burası CHP sitesi değil, MHP sitesi de değil yada AKP sevmeyenler siteside değil.. Herkes sevmediği partiye hakaretler yağdırsa sonunu düşünemiyorum.. Konuya gelince kimin ne olduğunu artık kimse çözemiyor, ha bu ileride daha net ortaya çıkacak, AKP için konuşuyorum 8-10 yıllık parti yeni olduğu için yorum yapamıyorum, şu ana kadar bana göre ii gidiyor, kızdığım noktalarıda var ama hataları olabilir herkes hata yapar.. başka partileride destekledim zamanında ama pişman oldum, bir alay çapulsuzmuş, neler yaptıklarını hepsinin gördük... Umarım buda pişman etmez.. Ama ben partizan değilim, TAKIM TUTAR GİBİ parti tutmak bence çok yanlış.. En yakın amcam bile kendimi bildim bileli MHP li, yıllardır (belki 30 yıldır) adamlar ne yaparsa yapsın destekliyor Bu sadece MHP için geçerli değil tabiki bütün partilerde var, bence bu çok yanlış.. ben onları takım taraftarları olarak görüyorum..Siyasetçilerin hiçbiri babamızın oğlu değil, Türk halkı olarak gerekeni başa getirmeyi bilmeliyiz ki biliriz, gerektiğinde ordan indirmeyide bilmeliyiz, ki biliriz!
Benim tek duam, Allah başımızda olması gereken kişinin yolunu hep açık etsin, bu herhangi bi parti olabilir.. Bedduam ise Koltuk sevdası,cebini doldurmak önceliği olan, söylediğini yapmayan yapamayacağını söyleyen, halka yalan söyleyen, insan ayrımı yapanlara lanet olsun, hatta iyi niyetli ama devlet yönetemeyeceğini bilipde belkide yapabilirim düşüncesiyle biz süperiz şunu yapacağız uçarız kaçarız diyen kişilere bile Allah fırsat vermesin inş.. bu da herhangi bi parti olabilir
Benim tek duam, Allah başımızda olması gereken kişinin yolunu hep açık etsin, bu herhangi bi parti olabilir.. Bedduam ise Koltuk sevdası,cebini doldurmak önceliği olan, söylediğini yapmayan yapamayacağını söyleyen, halka yalan söyleyen, insan ayrımı yapanlara lanet olsun, hatta iyi niyetli ama devlet yönetemeyeceğini bilipde belkide yapabilirim düşüncesiyle biz süperiz şunu yapacağız uçarız kaçarız diyen kişilere bile Allah fırsat vermesin inş.. bu da herhangi bi parti olabilir