zeynelkucuk
Kayıtlı Üye
Geri vites lambasından aldım, görüntü yine dalgalı ve siyah beyaz.Elektrik aldığınız nokta yanlış. Şase alıyor kamera bu nedenle ekranda dalgalanma var ve renk siyah beyaz.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Geri vites lambasından aldım, görüntü yine dalgalı ve siyah beyaz.Elektrik aldığınız nokta yanlış. Şase alıyor kamera bu nedenle ekranda dalgalanma var ve renk siyah beyaz.
Geri vites lambasından aldım, görüntü yine dalgalı ve siyah beyaz.
Zaten mavi soketin 6 ve 12 pinlerine dediğiniz gibi takıp denedim. Hatta pinlerin yönlerini ters de çevirdim ama tık yok. Acaba kamera teybe mi uyumlu değil?teybin torpidoda bulunan ana ünitenin soketini çıkarıp kamera kablosunun canlı ucunu orta kısmı mavi soketin 6 nolu pimine, kablonun 12 numaralı pimine bağlar mısınız ?
Zaten mavi soketin 6 ve 12 pinlerine dediğiniz gibi takıp denedim. Hatta pinlerin yönlerini ters de çevirdim ama tık yok. Acaba kamera teybe mi uyumlu değil?
Menüde pal ve ntsc ayarı yok. Mecbur 3. bir kamera alacağız öyle görünüyor.Ekran NTSC ve ya PAL olarak ayırıyor mu acaba ? Tam olarak bilemiyorum. Başka bir kamera ile deneyin isternseniz
Menüde pal ve ntsc ayarı yok. Mecbur 3. bir kamera alacağız öyle görünüyor.
Mesele kameradan kaynaklanıyormuş. Kamerayı değiştirdiğimde mesele halloldu.
Aşağıdaki kamerayı kullandım.
Elektriği medya sisteminin arkasından aldım. Herhangi bir ara devre kullanmadım, parazit meydana gelmedi.
Netice bu