zeynelkucuk
Kayıtlı Üye
Bağlantı ve kodları yaptım zaten. Yukarıda paylaştığım görüntüdeki gibi bir sorun çıktı.Bu sistemlerde mümkün hatta direk bağlantı yerleri bulunuyor
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bağlantı ve kodları yaptım zaten. Yukarıda paylaştığım görüntüdeki gibi bir sorun çıktı.Bu sistemlerde mümkün hatta direk bağlantı yerleri bulunuyor
O çıkan siyah beyaz ve titreme için araya bir diyot devresi koyulması gerekiyordu birde kamera da 2 görüntü türünü desteklemeli multimedya yazılımı kendisi seçiyor görüntüyüBağlantı ve kodları yaptım zaten. Yukarıda paylaştığım görüntüdeki gibi bir sorun çıktı.
Elektriği geri vitesten almadım dalgalanma olmadın diye. Medya sisteminin arkasından aldım. Ancak görüntünün anlatılamayacak derecede dalgalanması bir yana bir de siyah beyaz çıkıyor.O çıkan siyah beyaz ve titreme için araya bir diyot devresi koyulması gerekiyordu birde kamera da 2 görüntü türünü desteklemeli multimedya yazılımı kendisi seçiyor görüntüyü
Multimedyadan elektriği hangi pimden aldınız normalde geri vites ışığının olduğu kabloyu kullanırlarElektriği geri vitesten almadım dalgalanma olmadın diye. Medya sisteminin arkasından aldım. Ancak görüntünün anlatılamayacak derecede dalgalanması bir yana bir de siyah beyaz çıkıyor.
TV'de çıkan görüntü bu
Bir yerde bir sıkıntı var ama...
Arabada ise durum bu
Kahverengi ile sarı-kırmızı renkli kabloda aldım. Multimetrede 11.8v sabit değer veriyordu.Multimedyadan elektriği hangi pimden aldınız normalde geri vites ışığının olduğu kabloyu kullanırlar
Buluşma ve iletişim için profilde bulunan numaradan iletişime geçebilirsiniz
konu/5f-kasa-leon-geri-gorus-kamerasi bu link i kontrol edermisinKahverengi ile sarı-kırmızı renkli kabloda aldım. Multimetrede 11.8v sabit değer veriyordu.
Kasım 2015'ten beri bu konunun neden 3.sayfada kaldığı belli. Sanırım herkes kendi sorularına kendisi cevap buluyor bu forumda.
İnşallah öyledir. Dc adaptörle de deneyeceğim. Daha önce buradan elektrik alan arkadaşlar dalgalanma yapamadılar ama bana denk geldi. Hatta dalgalanma olmasın diye teypten aldım.Elektrik aldığınız nokta yanlış. Şase alıyor kamera bu nedenle ekranda dalgalanma var ve renk siyah beyaz.
İnşallah öyledir. Dc adaptörle de deneyeceğim. Daha önce buradan elektrik alan arkadaşlar dalgalanma yapamadılar ama bana denk geldi. Hatta dalgalanma olmasın diye teypten aldım.
Bu haliyle kullanmıyorum, kameralı monte etmedim zaten, deneyip çıkardım. Evde dc adaptörle 11, 12, 12.5 volt diğerleriyle denedim çalışıyordu. Hem nereden alırsak alalım tüm arabanın - kutbu şaseden olmadı lazım. Dalgalanma olmasın diye geri vites lambasından almamıştım. Dalgalanmayı önlemek için diyot, kondansatör ve dirençli devreyi de kurdum onunla da deneyeceğim.Teypteki voltaj yüksek gelmiş olabilir. Bu nedenle dalgalanma yaşıyor olabilirsiniz. Kameranın kaç voltajla çalıştığından emin olup, elektriği en uygun voltajlı noktadan alırsanız sorun çıkacağını düşünmüyorum. O kadar şasede kullanmaya devam ederseniz kamerayı bozarsınız.