Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şeker neyse bunu daha da dillendirmenin manası yok....
evet konu erkin'in satılık jantları
Arkadaşlar biraz ağır yorum yazacağım kimse üzerine alınmasın ortaya atıyorum lafımı ve belli bir isim üzerinde konuşmuyorum :
Şimdi ben Zafer abi'den cupra jantı aldım geçen yıl, bundan 200 TL kar edip sattım ama kime ne ? Sizemi hesap vereceğim ne kadara aldığımı, kime kaça sattığımı, siz benim ekspertiz raporcum musunuz? ( Babam kızdığı için 18"janta ve lastiğe verecek param olmadığı için satmıştım ) Eee şimdi ben 200 TL kar edip sattığım için enayi yerinemi koyuyorum hemde forumdan arkadaşa sattım.
Turkcell'den 2 adet cep telefonu aldım E72 ve iphone toplamda 1.700 TL'ye forumdan abimizin birine sattım ben bunları bedava almıştım hadi kime ne kime hesap vereceğim kime soracağım? Biri bana açıklasın bakalım...
Mal benim, para senin. Alıyormusun ? hayırlı olsun.. Almıyormusun ? güle güle kardeşim bu kadar basit. Haa kaldıki tabiki birbirimizi koruyacağız o jantın sıfır değeri 1.500 TL ise gelipte 1.500 TL yazmış olsa dersinizki kardeş sıfır fiyatına satıyorsunuz o zaman anlarım. Adam gelip 2.el fiyatına satıyorsa bu milleti kazıklamak değildir!
Kimse kimsenin burada cebini yoklamasın, malını sorgulamasın herkez işine baksın ! Yeri geldi ben arabamı 29.000 TL'ye galeriye sattım krizden kurtulmak için acil para lazımdı ederi 35.000 TL idi. Şimdi bu galerici ne oluyor söyleyin bana ? Adam zorla almadı ya arabamı... Velhasıl kelam herkez işine baksın işine gelen alır gelmeyen almaz.
@yco ( Yiğit )
Sana gelince ortamı germe, Ayberk'e bir daha laf atma iyi yada kötü böyle sürtüşmeye devam edersen hiç iyi olmayacak bunu bil zira bütün forum biliyor senin dışında. Sen hala farkında değilsin umarım.
Ben forumda herkezi seviyorum, kızgınlığım olan kimse yok gıcık kaptığım kimsede yok, yaptıysam bir hata gider üyeden özürde dilerim ki bunu yaşadım özürde diledim. Kimsede burada yazdıklarımdan üzerine alınmasın lafım ortaya. Bildiğim tek doğru varsa oda budur bana kim ne anlatırsa anlatsın, kim ne yorum yazarsada yazsın...
Bence satış bölümüne kurallar koymak lazım. Önerim:
1) SCW ile sadece mal satmak için bağı kurulduğu düşünülen üyelerin konuları, uyarılmadan silinir. Tekrarlanması sonucu üyelikleri iptal edilir.
2) Konu sahibi dışında konuyu kimse güncelleyemez. (Hayırlı satışlar mesajları yazılmamalıdır.)
3) Fiyat konusunda kimse fikrini konu altında belirtemez. Satan kişiyle özel mesaj yoluyla iletişime geçilip, konu altına özel mesaj attım şeklinde not düşülmelidir. (Bu şekilde de ilanla ne kadar ilgilendiği tespit edilebilir.)
Bu çirkin olay sonucu benim satış bölümüne eklenmesini istediğim kurallar bunlar. Sadece öneri..