Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

5*112 çok kollu jant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu yazıda erkın suclu gıbı sankı algıladım sadece ondan sordum senın zaten butun yazdıkarlında bıseylere dokunur tarzadan bı yazı tarzın oldugundan nasıl anlıcagı ınsandan ınsana deısıyo herkez farklı anlıyabılıyo...

yok bu yazıda erkın suclu gıbı algılandıysa yanlıs yazımdandır ...

walla yğiğt sende ılla bı yerde baskalarına satascan ha rahat durmayıp.

sataşma değil bi gerçeği söyledim Ayberk..
yeri geldiğinde söylüyorum sana da zaten biliyosun..sataşmalık bi durum değil yani söylem..
Duracağın yeri bil artık. Daha da üste çıkmaya çalışıyosun. Benim yorumum olan bi konu bile değil. Etrafa saldırma gitgide insanları kendine karşı dolduruyosun.

Duracağın yeri bil artık. Daha da üste çıkmaya çalışıyosun. Benim yorumum olan bi konu bile değil. Etrafa saldırma gitgide insanları kendine karşı dolduruyosun.

etrafta bana karşı dolan birileri olduğunu sanmıyorum Ayberk..
velakin dolan varsa da umrumda değil daha dün 30-40 kişiyle birlikteydim SCW'den ve dost denebilcek seviye ve sıcaklıkta insanlardı..dolan birileri varmış gibi gelmedi hiç..bu durum bence senin için geçerli..
neyse konu bu değil zaten..

---------- Post added at 08:28 ---------- Previous post was at 08:23 ----------

yani SCW'de bana karşı söylediklerimden dolan birileri olursa gelip söyleyecek samimiyetteyim uzun zamandır ve inanırım dostluklarına..o nedenle o tarz bişi olucağını sanmıyorum Ayberk.. :)
velakin konu da ben değilim yinelemek istedim.. ;)

O 30 40 dostun için sabrediyo insanlar zaten. Yazdığın yorumu oku, hatanı anla. Pişkin pişkin cevap verip duruyosun sürekli bişey yapmamış gibi. Başka konu altında konu bi yere çekilmeden güzelce tartıştık, ama başka konudan çemkirme.
Bu yaptığın yorumunun dikkate alınmasını ve kurallar çerçevesinde değerlendirilmesini istiyorum. Bu konudaki son yorumum budur. Sen bu arada cevap yaz altta kalma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt