arthur
Kayıtlı Üye
kardeş çok yakışmış ellerine saglık bu farlar muayneden geçiyomu mercekli demi bunlar maliyeti nekadar oldu sana kardeşArkadaşlar geçenlerde petlas kıs lastikleri almıştım ve lastiklerde problem yaşadığımı buradan sizlerle paylaşmıştım..Eksperi bekleyip problemi izahedecektik,ancak benim lastikcim problemin olduğunu kabul etmişti zaten.Netice itibari ile petlas marka lastikleri iade edip yerıne 4 adet sıfır lassa snoways era marka lastikleri ile değiştim..Ve tekrar kış lastiklerimi taktım..Şuan bir problem gözükmemekte olup karlı havada deneyeceğim günü beklemekteyim (bu saatten sonra kar yağarmı bılemem)
Lastiklerim haricinde aracımın ampullerini bixenon farlar ile değişmiş ve yaklaşık 5-6 aydır kullanmaktaydım,Farların ikinci el olması nedeniyle bakıma sokma ihtiyacı hissedip Dursun usta ile iletişime geçtim.Sağolsun bana ıkı adet geçici far vererek mevcut farlarımı bakıma aldı.Buradan erzuruma asker ocagına kargoladığımız farlar geldi ve bugun montajı gerçekleşti..Dursun usta farların eskı merceklerini içleri siyahlandığı için kaldırıp atmış yerıne 2012 mercedes c180den çıkma hella marka mercekleri ve krom kapakları monte etmiş..Üzerindeki xenon ampullerinide phılıps d2s colormatik 6000k ampuller ile değiştirerek daha net bir ışık görüntüsü elde ettik.Ayrıca solgun duran amerikan park ampulleride yenileri ile değitirilip ledli dipsiz park amülleri iptali gerçekleşitirdi..Son görünüm Fotoğraflardan görüldüğü üzeredir..
@GeniuS Ayrıca Dursun kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür ediyor eline sağlık diyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 9507Ekli dosyayı görüntüle 9503Ekli dosyayı görüntüle 9504Ekli dosyayı görüntüle 9505Ekli dosyayı görüntüle 9506